Hvordan kan jeg legge til en ikke-tilknyttet person i Slektstre?

Du kan legge til personer som ikke er tilknyttet din slektslinje.

Du kan legge til en person uten tilknytning som trolig har en familierelasjon som du ikke kan bekrefte. Du kan for eksempel legge til personer som har samme etternavn og som bodde i de samme små geografiske områdene som kjente forfedre.

Tips: Når du legger til en ikke-tilknyttet person, er det nyttig å skrive ned ID-nummeret på den nye opptegnelsen eller følge personen for fremtidig referanse.
Tips: For å finne bidrag du har gjort på nettstedet, klikk på Mine bidrag og deretter Mine endringer. Klikk på Private personer for å finne ikke-tilknyttede levende personer du har lagt til.

Trinn (nettsted)

1. Mens du er logget inn på FamilySearch.org, klikk på Slektstre og velg et alternativ i nedtrekksmenyen.
  2. Klikk på Nyeste på menylinjen som vises øverst på siden.
  3. Nederst på listen over nyeste tilfeller, klikker du på Legg til ikke-tilknyttet person.
  4. Oppgi informasjon om personen, og klikk på Neste.
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner den riktige personen, klikker du på Vis person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, klikker du på Opprett person.

Trinn (mobilapp)

1. Åpne listen over nylig viste personer i Slektstre-mobilappen:
    • Android: Øverst i høyre hjørne trykker du på ikonet som ser ut som to personer.
    • Apple iOS: På nederste verktøylinje trykker du på Nyeste.
  2. Bla til bunnen av listen. Hvis listen er lang, venter du på at listeelementene skal lastes inn, og fortsetter å bla.
  3. Trykk på Legg til ikke-tilknyttet person.
  4. Oppgi informasjon om personen og trykk på Neste.
  5. Gjennomgå søkeresultatene. Hvis du finner riktig person, trykker du på Legg til person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søkeresultatene, trykker du på Opprett ny.

Trinn (Slektstre mini)

Funksjonen Legg til ikke-tilknyttet person er foreløpig ikke tilgjengelig i Slektstre mini.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg legge til et familiemedlem i slektstavlen i Slektstre?
Hvordan kan jeg gjenopprette en slettet opptegnelse for en person i Slektstre?
Hvordan kan jeg slette en person fra Slektstre?