Hvordan kan jeg fjerne Nødvendige opplysninger i Slektstre?

Du kan slette nødvendige opplysninger fra en persons profil, selv om du ikke er den opprinnelige bidragsyteren.
Noe informasjon kan du ikke slette:

• Navn
  • Kjønn
  • Informasjon om dødsfall (med mindre du først endrer status for personen til Levende)

Trinn (nettsted)

1. Logg på Slektstre, klikk Slektstre, og deretter klikk på Tre.
  2. Finn navnet du vil redigere.
  3. Klikk på personens navn. Klikk igjen på personens navn i hurtigmenyen som vises.
  4. Klikk på Detaljer-fanen.
  5. Under Nødvendige opplysninger finner du informasjonen du ønsker å slette.
  6. Klikk på Rediger-ikonet.
  7. Gjennomgå gjeldende informasjon og eventuelle begrunnelser.
  8. Klikk på Slett på venstre side av skjermbildet. Hvis ruten mangler alternativet Slett, kan du bare redigere informasjonen.
  9. Forklar hvorfor du gjorde disse endringene.
  10. Klikk på Slett.

Trinn (mobilapp)

1. Naviger til personsiden du ønsker å redigere i mobilappen Slektstre.
  2. Trykk på fanen Detaljer.
  3. Trykk på informasjonen du ønsker å slette under Nødvendige opplysninger.
  4. Gjennomgå gjeldende informasjon og eventuelle begrunnelser.
  5. Trykk på Slett. Hvis du ikke ser alternativet Slett, kan du bare redigere informasjonen.
  6. Forklar hvorfor du gjorde disse endringene.
  7. Trykk på Slett.

Trinn (Slektstre mini)

1. Logg inn på Slektstre mini.
  2. Naviger til personsiden til personen hvis informasjon du vil rette.
  3. Trykk på informasjonen du ønsker å slette under Nødvendige opplysninger.
  4. Gjennomgå gjeldende informasjon og eventuelle begrunnelser.
  5. Trykk på Slett. Hvis du ikke ser alternativet Slett, kan du bare redigere informasjonen.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg legge til en livsskisse, nødvendige opplysninger og annen informasjon i Slektstre?
Hvordan kan jeg endre nødvendige opplysninger i Slektstre?
Hvordan kan jeg spesifisere relasjoner om biologiske, ste-, adoptiv- og fosterforeldre i Slektstre?
Hvordan kan jeg se hvilke endringer som er gjort om en person i Slektstre?