Hvordan kan jeg se hvilke endringer som er gjort om en person i Slektstre?

Funksjonen Siste endringer lar deg gjennomgå alle endringene brukere gjør i en slektnings opptegnelse i Slektstre. Du kan tilbakestille endringen eller kontakte vedkommende som har gjort en endring.

Vi foreslår at du kontakter den andre brukeren, siden vedkommende sannsynligvis føler en like sterk tilknytning til slektningen som deg. Kanskje dere kan samarbeide for å oppnå en mer fullstendig og rikere beretning om dine forfedres liv.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch og klikk deretter på Slektstre.
  2. Klikk på Tre.
  3. Finn personen hvis endringer du ønsker å se på.
  4. Klikk på personens navn. Klikk igjen på personens navn i hurtigmenyen som vises.
  5. Klikk på fanen Detaljer.
  6. Til høyre finner du de siste endringene og klikker på Vis alle.
    1. For å se endringer for et bestemt slektskap, bla til slektskapet under Familiemedlem, klikk på Rediger-ikonet. Bla og klikk på Se alle endringer.
  7. Som standard vises de nyeste endringene først. For å filtrere denne listen til en bestemt type informasjon, klikk på Filtrer. Klikk på informasjonen du ønsker.
  8. Hvis ordet Gjenopprett vises lengst til høyre, kan du enkelt angre en endring:
    1. Klikk på Gjenopprett.
    2. Gjennomgå informasjonen i hurtigmenyen som vises.
    3. Klikk på Gjenopprett.
  9. Hvis ordet “Referanse” vises lengst til høyre, er flere detaljer tilgjengelige:
    1. Klikk på Referanse.
    2. Se etter et alternativ for tilbakestilling.
  10. For å kontakte brukeren i FamilySearch som har gjort endringen, klikk på hans eller hennes profil. Du kan deretter bruke meldingssystemet i FamilySearch til å kommunisere.

Trinn (mobilapp)

1. Åpne appen Slektstre og naviger til slektningen.
  2. Øverst i høyre hjørne av skjermbildet trykker du på de 3 prikkene for å åpne en meny.
  3. Fra menyen som vises, trykk på Nylige endringer på en Android-enhet. På en Apple iOS-enhet trykker du på Mer og deretter Nylige endringer.
  4. Du ser en liste over endringer. Hvis du kan tilbakestille en endring, ser du knappen Tilbakestill. Hvis du vil kommunisere med vedkommende som har foretatt endringen, klikk på navnet på personen som foretok endringen. Hvis vedkommende har delt kontaktopplysninger, kan du ta kontakt, eller send en melding gjennom FamilySearch.

Trinn (Slektstre mini)

Funksjonen Siste endringer er ikke tilgjengelig i Slektstre mini. For å få tilgang til den, bruk det fullstendige nettstedet i appen Slektstre.