Hva skjer med minner når opptegnelser i Slektstre blir flettet?

Når du fletter to opptegnelser til en, blir minnene som er knyttet til disse opptegnelsene, også flettet. Dette betyr:

• ID-nummeret til den slettede opptegnelsen er ikke lenger knyttet til taggen.
  • Foto, historier, dokumenter og lydfiler kopieres automatisk til den gjenværende opptegnelsen i en fletting. Kontroller hver av de merkede elementene du har lagt til i Minner, for å forsikre deg om at det er knyttet til det gjenværende ID-nummeret.
  • Hvis du finner ut at fanen Minner for en person er tom eller at miniatyrbildet eller andre elementer mangler i Slektstre , knytter du etiketten på nytt til gjeldende ID for vedkommende i Slektstre.
  • Du behøver ikke på nytt å knytte til alle elementene som tidligere har vært knyttet til en person. Knytt taggen til ID-nummeret til en person for et element i Minner, og alle andre elementer knyttet til denne taggen vil bli tilknyttet.
  • Etter en fletting vises både de nye og gamle ID-numrene i albumet til personen i Minner. Det gamle nummeret vises til høyre for koblingsnavnet. Det nye nummeret vises på personens kort når du klikker på navnet. Klikk på Frakoble nederst på kortet, og koble dem til det nye ID-nummeret.
  • Hvis andre bidrar med artikler om dine forfedre, vil de ikke koble seg til dine bidrag. Derfor er det mulig for en slektning å ha duplikate album i persondelen av Minner – ett som er knyttet til og ett som ikke er tilknyttet Slektstre.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg vite om jeg fletter de riktige opptegnelsene i Slektstre?
Hvordan kan jeg angre en fletting i Slektstre?