Hoe verander ik de taal van mijn e-mailberichten?

Op de website van FamilySearch kunt u de taal voor uw e-mailberichten kiezen. U kunt kiezen uit het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans en traditioneel Chinees.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch en klik op uw naam.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Kies onder Voorkeurstaal uw voorkeurstaal. Taalnamen verschijnen in die taal.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Stappen (mobiele app)

In de mobiele apps Stamboom en Herinneringen kunt u niet uw voorkeurstaal voor e-mailberichten wijzigen.

Stappen (Stamboom Lite)

In Stamboom Lite kunt u niet uw voorkeurstaal voor e-mailberichten wijzigen.

Aanverwante artikelen

De taal instellen voor de website van FamilySearch (54854)
Hoe afmelden van e-mailberichten? (56121)