Hoe verander ik de taal in FamilySearch?

U kunt uw voorkeurstaal veranderen en instellen terwijl u FamilySearch gebruikt.

Stappen (website)

De website van FamilySearch is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans en traditioneel Chinees.

Het gedeelte webindexering is ook beschikbaar in het Nederlands, Pools en Zweeds. Het is niet in het Koreaans of traditioneel Chinees beschikbaar.

FamilySearch wordt standaard in dezelfde taal getoond als uw browser.

Zo nodig kunt u de taalinstelling veranderen:

1. Log in op FamilySearch, scrol naar de onderkant van een pagina en klik op het taalpictogram .
  2. Maak een keuze uit de lijst.

Stappen (mobiele app)

De mobiele apps Stamboom en Herinneringen zijn beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Kantonees, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans, en traditioneel Chinees.

De apps bieden echter geen mogelijkheid om de taalinstellingen te wijzigen. Als uw apparaat is ingesteld om in een van deze talen te werken, wordt de app ook in die taal getoond.

Stappen (Stamboom Lite)

Stamboom Lite is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Khmer, Koreaans, Malagasi, Mongools, Portugees, Russisch, Spaans, Swahili, Thai en traditioneel Chinees.

NB: in het Russisch, Koreaans en traditioneel Chinees kunt u met Stamboom Lite gegevens bekijken, maar niet toevoegen of bewerken.

Stamboom Lite heeft geen optie om de taalinstellingen te wijzigen. Als uw browser is ingesteld om in een van de ondersteunde talen te werken, wordt Stamboom Lite in diezelfde taal getoond. Om de taal te veranderen, volgt u de volgende stappen:

1. Log in op FamilySearch, plaats de cursor op Stamboom, en klik op Boekje Mijn familie.
    2. Ga naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Taalpictogram .
    3. Klik op de gewenste taal.
    4. Ga naar Stamboom Lite (lite.fs.org).

Aanverwante artikelen

Hoe voer ik een naam uit een andere taal in Stamboom in? (66372)
    De taal van uw e-mailberichten in FamilySearch wijzigen (569337)