Hoe kan ik mij uitschrijven voor of abonneren op e-mails en nieuwsbrieven?

Blijf op de hoogte van alles wat er op FamilySearch gebeurt via e-mails, nieuwsbrieven en sms'jes. U kiest zelf welke u wilt ontvangen. U kunt ze op elk moment starten en stoppen.

Meldingen kunnen u helpen de website ten volle te benutten:

• Werk samen met anderen.
  • Ontdek wat er nieuw is op onze site.
  • Ga aan de slag met familiegeschiedenis.
  • Bekijk wat er allemaal gebeurt bij RootsTech.

Als u deelneemt aan de indexering, kunt u zich abonneren op indexeringsmails.

Stappen (website)

1. Ga in FamilySearch naar uw kennisgevingsinstellingen.
  2. Om e-mailmeldingen in te schakelen, selecteert u uit de aangeboden lijst welke e-mails u wilt ontvangen door de vinkjes aan te zetten. Als u zich wilt afmelden voor alle e-mailberichten, selecteert u de optie Afmelden van alle berichten onderaan het scherm.
  3. Om meldingen in een andere taal te ontvangen, gaat u naar de rubriek Taal onderaan de pagina. Klik op Taal wijzigen. Klik op de gewenste taal.

Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
U kunt zich ook uitschrijven wanneer u een e-mail ontvangt. Klik op de betreffende link onderaan de e-mail.

FamilySearch verzendt ook informatie via de FamilySearch berichtendienst. U kunt zich niet afmelden voor berichtgeving.

Stappen (mobiele Tree-app)

1. Tik op het pictogram met de drie liggende strepen.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik om items in of uit te schakelen.

Alleen Android Tree-app:Nadat u stap 1-4 hebt voltooid, gaat u verder met deze stappen om meldingen aan te passen:

1. Ga één scherm terug en tik op Meldingen.
  2. Tik op elk type melding om deze in of uit te schakelen.

Stappen (Family Tree Lite)

U kunt de meldingsinstellingen niet wijzigen vanuit Family Tree Lite.

U ontvangt niet de e-mails waarvoor u zich hebt ingeschreven

Als u de e-mails waarvoor u zich hebt ingeschreven niet ontvangt, kunt u dit hier controleren:

• Als u meerdere e-mailadressen hebt, zoekt u misschien in de verkeerde account. De nieuwsbrief wordt gestuurd naar het e-mailadres dat vermeld staat in uw FamilySearch-contactinstellingen.
  • Uw e-mailprovider kan de e-mail in uw spamfolder filteren. Ga daar eens kijken. Vindt u de mail, geef dan aan dat die geen spam is.

Aanverwante artikelen

Hoe wijzig ik mijn privacy-instellingen op FamilySearch?
Hoe verander ik de taal van mijn e-mailberichten?