Hoe bewerk ik een portretfoto in Family Tree?

Wanneer een persoon in Family Tree al een portretfoto heeft, kunt u deze groter maken en een ander deel van de foto weergeven. Alle gebruikers zien uw wijzigingen.

Stappen (website)

U kunt portretten bewerken vanuit de Stamboom van FamilySearch.org.

1. Geef in de Stamboom op de FamilySearch.org website de persoonspagina weer.
  2. Klik op het huidige portret.
  3. Klik op het tabblad Foto.
  4. Klik op een foto.
    1. Sleep de foto om het portretgedeelte te verplaatsen.
    2. Gebruik in de rechterbovenhoek van het scherm de knoppen om de grootte en richting aan te passen.
  5. Klik op Opslaan.

Stappen (app Family Tree)

U kunt de Family Tree mobiele app gebruiken om portretfoto's te bewerken.

1. Geef in de mobiele App van de Stamboom de persoonspagina weer.
  2. Tik op het huidige portret.
  3. Tik op het potloodpictogram. Als u het potloodpictogram niet ziet, tikt u op in de portretafbeelding. Het pictogram verschijnt aan de rechterkant.
  4. Tik op Portret bewerken.
  5. Pas het portret aan:
    • Gebruik de groene stip om de grootte van het label aan te passen.
    • Sleep het label totdat het het deel van de foto bedekt dat u wilt gebruiken.
  6. Tik op Opslaan.

Stappen (Family Tree Lite)

Family Tree Lite maakt geen gebruik van portretfoto's.

Aanverwante artikelen

Hoe voeg ik een portretfoto toe of wijzig ik deze in Family Tree?
Hoe verwijder ik een portretfoto in Family Tree?
Wat gebeurt er met portretfoto's in Family Tree na een samenvoeging?