Kuinka palautan poistetun tietueen henkilölle Family Treessä?

Voit palauttaa FamilySearch-sukupuussa olevan henkilön poistetun tietueen. Voit käyttää tunnusnumeroa, kumota yhdistämisen tai palauttaa yhdistämiset muihin henkilöihin Family Treessä.

Vaiheet (verkkosivusto)

tunniste

1. Ollessasi kirjautuneena sisään FamilySearch.org-sivustolle, napsauta sukupuu.
  2. Klikkaa Etsi.
  3. Napsauta Etsi tunnuksella.
  4. Anna poistetun tietueen tunnus ja napsauta Etsi.
  5. Napsauta henkilön nimeä.
  6. Napsauta henkilökortissa Henkilö.
  7. Henkilö poistettu -ruudussa tarkastele poiston syytä ja napsauta sitten Palauta henkilö.
  8. Anna syy henkilön palauttamiseen.
  9. Napsauta Palauta.

Erota

1. Ollessasi kirjautuneena sisään FamilySearch.org-sivustolle, siirry sen henkilön henkilösivulle, jota ei poistettu yhdistämismenettelyn jälkeen.
  2. Napsauta henkilösivun oikealla puolella Näytä kaikki Viimeaikaisia muutoksia -ruudussa.
  3. Etsi yhdistäminen muutoshistoriasta.
  4. Jos Erota-valinta näkyy oikeassa reunassa, seuraa näitä vaiheita:
    1. Napsauta Erota.
    2. Kirjoita avautuvaan ruutuun syy, miksi yhdistäminen ei ollut oikein.
    3. Napsauta Erota.
  5. Jos yhdistämisvalinta ei ole saatavana, jäljellä oleva tietue muutettiin yhdistämisen jälkeen. Voit palauttaa poistetun tietueen seuraamalla seuraavia vaiheita:
    1. Napsauta muutoshistoriassa poistetun henkilön nimeä.
    2. Napsauta avautuvassa ruudussa Henkilö.
    3. Henkilö poistettu -ruudussa tarkastele poiston syytä ja napsauta sitten Palauta henkilö.
    4. Anna syy henkilön palauttamiseen.
    5. Napsauta Palauta.

Sukulaisuusuhteet

1. Ollessasi kirjautuneena sisään FamilySearch.org-sivustolle, siirry poistetun henkilön tai vanhemman, puolison tai lapsen henkilösivulle.
  2. Napsauta Viimeaikaisia muutoksia -osiossa Näytä kaikki muutokset. Näkyviin tulee muutoshistoria.
  3. Katso Sukulaissuhde poistettu -tapahtumaa.
  4. Napsauta Näytä sukulaisuussuhde.
  5. Napsauta poistetun henkilön nimeä.
  6. Napsauta avautuvassa ruudussa Henkilö.
  7. Henkilö poistettu -ruudussa tarkastele poiston syytä ja napsauta sitten Palauta henkilö.
  8. Anna syy henkilön palauttamiseen.
  9. Napsauta Palauta.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Tällä hetkellä mobiilisovelluksessa ei ole vaihtoehtoa palauttaa poistettua tietuetta.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Tällä hetkellä Family Tree Lite ei tarjoa mahdollisuutta palauttaa poistettua tietuetta tai ratkaista yhdistämisiä.

Ratkaisuja yleisiin ongelmiin

Ellet pysty palauttamaan tietuetta, tarkista onko kyseessä ratkaisemattomat tieto-ongelmat. Tämä voi koskea joko yhdistettyä henkilöä tai suhdetta, johon yhdistäminen on vaikuttanut, kuten standardoimattomia päivämääriä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka voin kumota virheellisen muutoksen Family Treessä?
Kuinka päätän, koskevatko kaksi Family Treessä olevaa tietuetta samaa henkilöä?
Kuinka poistan henkilön Family Treestä?
Kuinka palautan Family Treestä poistetut lähteet?