Miten lisään kuvan kertomukseeni?

Voit liittää kuvia kertomuksiin Muistot-osion galleriassa.

• Valokuvan voi liittää useampaan kertomukseen.
  • Kertomuksiin voi liittää myös asiakirjakuvia.
  • Jokaiseen kertomukseen voi ladata enintään 10 kuvaa.

Voit liittää yksityisen valokuvan myös julkiseen kertomukseen. Muut FamilySearchin käyttäjät näkevät vain kertomuksen, eivät valokuvaa.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu FamilySearchiin.
  2. Napsauta kohtaa Muistot sivun yläreunassa.
  3. Klikkaa Galleria.
  4. Klikkaa kohtaa Kertomukset (näyttää avoimelta kirjalta).
  5. Klikkaa kertomusta, johon haluat lisätä kuvan.
  6. Klikkaa otsikon yläpuolella olevaa kohtaa Muokkaa kertomusta.
  7. Kertomuksen yläpuolella olevasta laatikosta, jossa on kameran kuva, voit valita, haluatko ladata kuvan tietokoneeltasi vai galleriassa jo olevista kuvista. Jatka alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Valokuvan lataaminen

1. Klikkaa Lataa valokuva
  2. Etsi valokuva tai asiakirjakuva tietokoneeltasi ja lataa se kaksoisnapauttamalla sitä.
  3. Jos haluat lisätä toisen kuvan, napsauta + nykyisen kuvan alapuolella.
  4. Lopetettuasi kuvien lisäämisen, klikkaa ladattujen kuvien yläpuolelta Tallenna kertomus. (Jos muutat mielesi kuvien lisäämisestä, valitse Peruuta.)

Galleriasta valitseminen

1. Klikkaa kohtaa Valitse galleriasta
  2. Etsi galleriastasi enintään 10 kuvaa, jotka haluat lisätä tarinaan.
  3. Valitse kuvat klikkaamalla jokaisen haluamasi kuvan oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.
  4. Klikkaa Valitse galleriasta -näytön vasemmassa alakulmassa Liitä. (Jos muutat mielesi kuvan lisäämisestä, klikkaa Peruuta.)

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Napauta Muistot-mobiilisovelluksessa kertomusta, johon haluat lisätä kuvan.
  • Android: Napautettuasi kertomusta, napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse Muokkaa.
  1. Napauta kamerakuvaketta. Voit joko ottaa kuvan laitteellasi, ladata siinä jo valmiiksi olevan kuvan tai valita kuvan Muistot-galleriasta.

Valokuvan lisääminen

• Apple iOS: Napauta kamerakuvaketta ja ota valokuva laitteellasi tai valitse laitteellesi tallennetuista valokuvista. Napauta Lataa.
  • Android: Ota valokuva napauttamalla Kamera ottaakseis kuvan tai Tiedosto halutessasi valita jo laitteellasi olevista kuvista. Napauta Tallenna.

Galleriasta valitseminen

• Apple iOS: Napauta Lisää kuva -kohdassa Kameran rullaa ja valitse sitten FamilySearch. Valitse galleriassa olevista valokuvista ja napauta Lataa
  • Android: Napauta FamilySearch. Valitse galleriasi valokuvista.
  1. Napauta + lisätäksesi useita kuvia.

Family Tree Lite

Muistot-ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä Family Tree Litessa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten lataan kertomuksia FamilySearchiin?
Voinko poistaa valokuvan, kertomuksen, asiakirjan tai äänitallenteen Muistoista?
Miten lisään kertomuksen Muistoihin?
Miten merkitsen ihmisiä kertomuksiin tai äänitallenteisiin?