Kuinka lisään erillisen henkilön Family Treehen?

Voit lisätä henkilöitä, jotka eivät yhdisty sukulinjaasi.

Voit lisätä erillisen henkilön, jolla on todennäköinen sukulaisuussuhde, jota et voi vahvistaa. Voit esimerkiksi lisätä henkilöitä, joilla on sama sukunimi ja jotka ovat asuneet samoilla pienillä maantieteellisillä alueilla kuin tunnetut esivanhemmat.

Vinkki: Kun lisäät erillisen henkilön, on hyödyllistä kirjata uuden tietueen tunniste tulevaa tarvetta varten tai seurata tätä henkilöä.
Vinkki: Löydät verkkosivustolla antamasi tiedot napsauttamalla kohtaa Antamani tiedot ja sitten Tekemäni muutokset. Napsauta Yksityiset henkilöt löytääksesi lisäämiäsi erillisiä elossa olevia henkilöitä.

Vaiheet (sivusto)

1. Ollessasi kirjautuneena FamilySearch.org-sivustolle napsauta Family Tree ja valitse jokin vaihtoehto avattavasta valikosta.
  2. Sivun yläosaan ilmestyvältä valikkoriviltä napsauta Viimeaikaiset.
  3. Viimeaikaisten luettelon alaosassa napsauta Lisää erillinen henkilö.
  4. Kirjoita henkilön tiedot ja napsauta Seuraava.
  5. Tarkastele hakutuloksia. Jos löydät oikean henkilön, napsauta Katsele henkilön tietoja.
  6. Jos et näe oikeaa henkilöä hakutuloksissa, napsauta kohtaa Luo henkilö.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Family Treen mobiilisovelluksessa avaa luettelo äskettäin tarkastelemistasi henkilöistä:
    • Android: Napauta oikeassa yläkulmassa kuvaketta, joka näyttää kahdelta henkilöltä.
    • Apple iOS: Napauta alhaalla olevan työkalurivin kohtaa Viimeaikaiset.
  2. Vieritä luettelon alaosaan. Jos luettelosi on pitkä, odota luettelon kohtien latautumista ja jatka vierittämistä.
  3. Napauta Lisää erillinen henkilö.
  4. Kirjoita henkilön tiedot ja napauta Seuraava.
  5. Tarkastele hakutuloksia. Jos löydät oikean henkilön, napauta Lisää henkilö.
  6. Jos et näe oikeaa henkilöä hakutuloksissa, napauta kohtaa Luo uusi.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Tällä hetkellä Family Tree Lite ei tue Lisää erillinen henkilö -ominaisuutta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lisään perheenjäsenen sukutauluun Family Treessä?
Kuinka palautan jonkun henkilön poistetun tietueen Family Treessä?
Kuinka poistan henkilön Family Treestä?
Kuinka yhdistän mahdollisia päällekkäistietueita Family Treessä?