Kuinka kirjoitan henkilön elämänhistorian Family Treehen?

Family Treessä voit kirjoittaa lyhyen elämänhistorian tiivistääksesi henkilön elämän. Elämänhistoria näkyy henkilösivun Tiedot-välilehdellä. Kun kirjoitat elämänhistoriaa, voit päättää, että se näkyy Tietoja-välilehdellä tietokoneen luoman historian sijaan.

Mikä on lyhyt elämänhistoria?

Yhteenveto henkilön elämästä. Jokaisen elämä on erilaista, joten elämänhistoriat näyttävät erilaisilta sukupuussa.

Voit sisällyttää tietoja kuten virstanpylväitä, maailmantapahtumia ja nimetä muita sukulaisia.

Vinkkejä

• Pituus: Vaikka lyhyt elämänhistoriassa voi olla korkeintaan 10 000 merkkiä, ihmiset lukevat todennäköisemmin lyhyitä.
  • Tutkimustiedot ja varoitukset: Lyhyt elämänhistoria ei ole tutkimusmuistiinpanoja ja varoituksia varten; käytä sen sijaan varoitusviestiä.
  • Tarinoita: Lisää kertomuksia esivanhemmasta lisäämällä se kertomuksena Muistot-välilehdelle . Voit tehostaa kertomusta äänitallenteiden tai valokuvien avulla.
  • Tallenna työsi: Suosittelemme, että kirjoitat ensin elämänhistorian tekstinkäsittelyasiakirjaan ja kopioit sen sitten Family Treehen. Muutoin istuntosi voisi aika loppua ja menettäisit työsi.

Vaiheet (verkkosivusto)

Vaaka-, pysty- ja jälkeläiset-näkymät ja viuhkakaavio.

1. Kirjaudu FamilySearchiin, napsauta Family Tree ja sitten Tree.
  2. Etsi sukupuusta henkilö, jonka tietoihin haluat tehdä muutosta.
  3. Napsauta henkilön nmeä. Ponnahdusikkunassa napsauta henkilön nimeä uudelleen. Näet henkilön sivun.
  4. Napsauta Tiedot.
  5. Vieritä tämän välilehden alaosaan.
  6. Napsauta Lisää lyhyt elämänhistoria.
  7. Kirjoita lyhyt elämänhistoria ja perustelut.
  8. Voit käyttää lyhyttä elämänhistoriaasi ja korvata välilehdellä olevan historian. Napsauta sivulla Julkaise tämä lyhyt elämänhistoria.
  9. Napsauta Tallenna.

Ensimmäinen esivanhempi - näkymä

1. Kirjaudu FamilySearchiin, napsauta Family Tree ja sitten Tree.
  2. Vaihda tarvittaessa ensimmäisen esivanhemman näkymään.
  3. Siirry sen henkilön luo, jota haluat muokata.
  4. Napsauta henkilön nmeä.
  5. Vieritä sivusivulla alareunaan ja napsauta Lisää lyhyt elämähistoria. (Huom. Jos henkilöllä on jo lyhyt elämänhistoria, vaihda se menemällä henkilösivulle.)
  6. Kirjoita lyhyt elämänhistoria ja perustelut.
  7. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Siirry sen henkilön henkilösivulle, jonka tietoja haluat oikaista.
  2. Napauta Tiedot.
  3. Napauta +.
  4. Napauta Lyhyt elämänhistoria.
  5. Kirjoita elämänhistoria. Napauta Android-laitteella Tallenna. Napauta Apple iOS -laitteella Jatka, kirjoita sitten syy, miksi tiedot ovat oikein, ja napauta Tallenna.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka korjaan lyhyen elämänhistorian, jonka käyttäjä on kirjoittanut?
Kuinka korjaan Family Treessä tietokoneen luoman elämänhistorian?