Kuinka kirjaudun sisään FamilySearchiin?

Kirjaudu sisään käyttääksesi FamilySearchin ominaisuuksia, kuten Family Tree -sukupuuta, ja voidaksesi hakea maksuttomasta digitaalisten asiakirjojen kokoelmastamme.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo sellainen itsellesi ensin.

Vaiheet (sivusto)

1. Siirry FamilySearchiin.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa kohtaa Kirjaudu sisään. (Ellei valikossa ole kirjautumista, napsauta kuvaketta, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa. Napsauta sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  4. Jos haluat pysyä kirjautuneena kaksi viikkoa, napsauta Pysy kirjautuneena kaksi viikkoa.
  5. Napsauta Kirjaudu sisään.

Huom. Pysy kirjautuneena kaksi viikkoa -ominaisuus on riippuvainen evästeistä ja salasanasta, jotka on tallennettu familysearch.org-sivustoon liittyen selaimesi asetuksissa. Tämä ominaisuus ei toimi muissa selaimissa eikä omassa selaimessasi sen jälkeen kun evästeet, välimuisti ja väliaikaiset tiedostot on poistettu.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Tree tai Muistot-mobiilisovellus ja anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Kirjaudu Family Tree Liteen:

1. Siirry Family Tree Lite -sivustolle.
  2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  3. Napsauta Kirjaudu sisään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka luon maksuttoman FamilySearch-tilin?
Kuinka kirjaudun ulos FamilySearchista?