Hvordan tilføjer jeg en person, der ikke er forbundet, til Family Tree?

Du kan tilføje personer, der ikke er forbundet til din slægtslinje.

Du kan tilføje en person, der ikke er forbundet, og som sandsynligvis har et slægtskabsforhold, som du ikke kan bekræfte. Du kan for eksempel tilføje personer, der har de samme efternavne, og som bor i de samme små geografiske områder som kendte forfædre.

Tip: Når du tilføjer en person, der ikke er forbundet, er det nyttigt at registrere ID-nummeret på den nye optegnelse eller følge den person til fremtidig reference.
Tip: Find bidrag, du har ydet på hjemmesiden, ved at klikke på Mine bidrag og derefter Mine ændringer. Klik på Private personer for at finde personer, der ikke er forbundet med levende personer, som du har tilføjet.

Trin (hjemmeside)

1. Mens du er logget på FamilySearch.org, kan du klikke på Family Tree og vælge en valgmulighed i rullemenuen.
  2. Klik på Nylige i menulinjen, der findes øverst på siden.
  3. Nederst på listen over nylige klikkes på Tilføj person, der ikke er forbundet.
  4. Indtast oplysninger om personen og klik på Næste.
  5. Se søgeresultater. Klik på Se person, hvis du finder den rigtige person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søgeresultaterne, så klik på Opret person.

Trin (mobilapp)

1. Åbn i appen Family Tree din liste over nyligt gennemgåede personer:
    • Android: I øverste højre hjørne skal du trykke på ikonet, der ligner 2 personer.
    • Apple iOS: Tryk i den nederste værktøjslinje på Nylige.
  2. Rul ned til bunden af listen. Hvis din liste er lang, så vent på, at listen bliver indlæst, og fortsæt med at rulle.
  3. Tryk på Tilføj person, der ikke er forbundet.
  4. Indtast oplysninger om personen og tryk på Næste.
  5. Se søgeresultater. Tryk på Tilføj person, hvis du finder den rigtige person.
  6. Hvis du ikke ser personen i søgeresultaterne, så tryk på Opret ny.

Trin (Family Tree Lite)

Funktionen Tilføj person, der ikke er forbundet, er for nuværende ikke understøttet af Family Tree Lite.