I Family Tree kan du rette navn, køn eller begivenhedsoplysninger for en person, uanset om du har tilføjet den.

Family Tree er et åbent, samarbejdende forum. Din ændring vises i en ændringshistorik sammen med dit bruger-ID og en måde at kontakte dig på. Enhver bruger, deriblandt dig, kan lave ændringerne om.

Før du begynder

• Fokuser på nøjagtighed. Foretag ændringer, der gør personens profil mere korrekt.
  • Vær forberedt på at forklare dine ændringer, og vedhæft kilder, når det er muligt.
  • Overvej at kontakte den bruger, der foretog den sidste ændring, før du foretager en rettelse. For at finde kontaktoplysninger skal du klikke på brugerens navn og derefter klikke på Meddelelse.
  • Andre brugere af Family Tree kan se denne profil. (Du kan se, hvor mange der ser, når du retter på det). Brugere, der følger profilen, modtager en e-mailbesked, når du foretager en ændring. Andre brugere kan kontakte dig for at drøfte din ændring.

Trin (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch og klik på Family Tree. Klik derefter Træ.
  2. Find den person, som du ønsker at forbedre.
  3. Klik på personens navn. Klik på personens navn igen i de oplysninger, der vises.
  4. Klik på fanen Detaljer.
  5. Ved siden af de oplysninger, du vil ændre, skal du klikke på ikonet Rediger .
  6. Gennemgå kilderne og begrundelserne. Fortsæt kun, hvis din ændring gør oplysningerne mere præcise.
  7. Når et navn redigeres, så vælg det passende sprog i feltet over navnefelterne.
  8. Foretag dine ændringer.
    • Hvis det er muligt at slette oplysninger, vises knappen Slet i venstre side. Rul ned for at finde den.
  9. Hvis du ændrer en dato eller et sted, skal du vælge en standardiseret dato eller et standardiseret sted. Hvis der ikke findes nogen passende standard, skal du vælge nøjagtigt det, du har indtastet.
  10. Indtast en begrundelse. Forklar, hvorfor oplysningerne er korrekte. Hvis den eksisterende begrundelse er relevant, bevares den eksisterende begrundelse, og du tilføjer dine egne bemærkninger.
  11. Klik på Gem.

Vi anbefaler, at du opdaterer internetsiden, når du har gemt ændringer.

Trin (mobil app)

1. Naviger til personsiden for den person, hvis oplysninger du ønsker at rette.
  2. Tryk på Detaljer.
  3. Tryk i afsnittet Livsbegivenheder på de oplysninger, du ønsker at ændre.
  4. Tryk på Rediger.
  5. Gennemgå kilderne og begrundelserne. Fortsæt kun, hvis din ændring gør oplysningerne mere præcise.
  6. Rediger oplysningerne og tryk på Fortsæt.
    • Hvis du er i stand til at slette oplysningerne, kan du se muligheden Slet nederst.
  7. Indtast en begrundelse. Forklar, hvorfor oplysningerne er korrekte. Hvis den eksisterende begrundelse er relevant, bevares den eksisterende begrundelse, og du tilføjer dine egne bemærkninger.
  8. Tryk på Gem.

Trin (Family Tree Lite)

1. Tap på slægtsskærmen på navnet på den person, hvis oplysninger du ønsker at rette.
  2. Tap på de oplysninger, du ønsker at ændre, og tap på Rediger.
  3. Gennemgå begrundelsen. Fortsæt kun, hvis din ændring gør oplysningerne mere præcise.
  4. Rediger oplysningerne.
    • Hvis du er i stand til at slette oplysningerne, kan du se muligheden Slet nederst.
  5. Indtast en begrundelse. Forklar, hvorfor oplysningerne er korrekte. Hvis den eksisterende begrundelse er relevant, bevares den eksisterende begrundelse, og du tilføjer dine egne bemærkninger.
  6. Tap på Gem

Når du er færdig

Når det er muligt, så vedhæft kilder for at vise, hvor du har fundet dine oplysninger.