Hvordan logger jeg på FamilySearch?

Log på funktionerne på FamilySearch, herunder brugen af Family Tree og for at søge i vores gratis samling af digitale optegnelser online.

Hvis du endnu ikke har en konto, så opret din konto først.

Trin (hjemmeside)

1. Gå til FamilySearch.
  2. Klik i øverste højre hjørne på Log på. (Hvis Log på ikke er i menuen, så klik på ikonet med tre vandrette linjer. Klik derpå på Log på).
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.
  4. Hvis du ønsker at forblive logget på i to uger, så klik på Forbliv logget på i 2 uger.
  5. Klik på Log på.

Bemærk: Funktionen Forbliv logget på i 2 uger er knyttet til cookies og adgangskode gemt til familysearch.org i dine browserindstillinger. Denne funktion virker ikke på tværs af andre browsere eller i din browser, når cookies, cache og midlertidige filer er slettet.

Trin (mobil app)

1. Åbn mobilappen Family Tree eller Minder og indtast dit brugernavn og din adgangskode.
  2. Tryk på Log på.

Trin (Family Tree Lite)

Log på for at bruge Family Tree Lite.

1. Gå til Family Tree Lite.
  2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Klik på Log på.