Hvordan bruger jeg Minder fra FamilySearch til at bevare mine forfædres livshistorier?

FamilySearch Minder hjælper dig med at bevare fotos, beretninger, dokumenter og lydfiler om dine forfædre. Du kan bruge minder på hjemmesiden FamilySearch og i FamilySearchs mobilapp.

Trin (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch og klik på Minder.
  2. Klik på Oversigt, Galleri, Personer eller Find.
    • Klik på Oversigt for at lære mere om minder i FamilySearch.
    • Galleri giver dig mulighed for at se og arbejde med alle de minder, du har uploadet til FamilySearch:
      • Upload nye foto, dokumenter og lydfiler.
      • Tilføj beretninger om dine forfædre.
      • Lav en anmærkning på dine minder med titler, beskrivelser og begivenheder.
      • Tilføj tags, der forbinder minder med personer i Family Tree.
      • Lyt til lydfiler, som du har uploadet.
      • Del dine minder op i album.
      • Arkivér minder
      • Bogmærke med yndlingsminder
      • Slet minder.
    • Personer, grupper minder for personer i album Du kan se minder, som du har tilføjet, såvel som elementer andre brugere har tilføjet.
    • Søg efter personer, steder, begivenheder eller dokumenttyper ved at klikke på Find.

Trin (appen Minder)

Appen FamilySearch Minder viser minder, som du har tilføjet, og giver dig mulighed for at tilføje nye materialer.

• Tap øverst på et ikon for kun at se fotos, dokumenter, beretninger eller lydfiler.
  • Klik nederst på + og upload nye minder.
  • Se de minder, du har uploadet.
  • Tap på et minde. Du kan tilføje titler, tags og kommentarer.
  • Tilføj lydfiler om et foto.
  • Rediger en beretning.
  • Tilføj detaljer såsom datoer og steder.
  • Markér et mindepunkt som offentligt eller privat.
  • Tilføj en genstand til et album.
  • Flyt en genstand til Arkiv.
  • Slet mindeemne.
  • Rapportér misbrug
  • Del mindet

Åbn menuen: 3 linjer nederst på Apple iOS-enheder; toppen af Android-enheder. På større skærme er der nogle muligheder, der står på det nederste banner.

• Tap på Album og del dine minder op i album.
  • Tap for at søge efter et mindepunkt nederst på Find.
  • Se dine arkiverede og nyligt slettede materialer.

Trin (Family Tree-mobilapp)

I mobilappen Family Tree kan du se minder om dine forfædre.

1. Naviger til detaljer om en forfader.
  2. Tap under det mørke banner på Minder.
    1. Tap øverst på et ikon for kun at se fotos, beretninger, dokumenter eller lydfiler.
    2. Tap nederst på + og tilføj et minde for personen.
    3. Klik på mindet for at redigere et mindepunkt.
    4. Brug ikonerne, når du tilføjer tags, emner, beretninger eller lydfiler til mindepunktet. Små skærme indeholder kun ikoner for at tilføje tags og identificere personer i hukommelsen.
    5. Øverst giver ikonet 3 prikker dig flere muligheder:
      1. Roter til højre.
      2. Slet
      3. Rapportér misbrug
      4. Se detaljer
      5. Lille skærm: Registrer et minde, kommentarer, download (på Android).
    6. Del dit minde med andre
      1. Apple iOS: Tap på ikonet nederst til venstre
      2. Android: Tap på de 3 prikker og del derefter

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite understøtter ikke funktionen Minder.