Hvordan uploader jeg minder til FamilySearch?

Du kan uploade fotos eller dokumenter til FamilySearch Minder, enkeltvist eller som gruppe af flere.

Begrænsninger på format og filstørrelse nævnes her:

• For dokumenter, .pdf-filformat op til 15 MB. Konverter andre dokumentformater såsom .doc- og .docx-filer til .pdf, før du uploader.
  • For fotos, filformaterne .jpg, .png, .tif og .bmp op til 15 MB.

Bemærk: Vær opmærksom på, at .pdf er det eneste understøttede filformat, der kan omfatte flere sider.

Før du begynder

Læs omhyggeligt Aftale om indsendelse for spørgsmål om dit indhold.

Trin fra Minder (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch.org.
  2. Klik i menuen øverst på skærmen på Minder.
  3. Klik i rullemenuen på Galleri.
  4. Klik på plustegnet (+) i den grønne cirkel.
  5. Træk indhold fra din computer og slip det på skærmen eller klik på Vælg filer.
  6. Du skal tagge billederne enkeltvis, men det er op til dig, hvor meget indhold du uploader på én gang.

Trin fra personside

1. Klik på fanen Minder.
  2. Klik enten på Upload foto eller Upload dokument og vælg filen fra din computer.
  3. Klik Vælg fra galleri og tilføj en ting, du allerede har uploadet. Træk-og-slip-funktionen kan ikke bruges til at uploade minder på en persons detaljeside.

Trin for at uploade flere billeder

1. Find og klik på det første foto.
  2. Hold Shift knappen på dit tastatur nede.
  3. Mens shift-knappen er trykket ned, klikkes der på det sidste billede i rækken af billeder, du ønsker at uploade.
  4. Du kan se en liste over vedhæftede filer, der er fremhævet og klar til at blive uploadet. Følg anvisningerne på skærmen, og upload billederne.
  5. For at vælge flere billeder, der ikke forekommer i rækkefølge i en mappe, finder og klikker du på det første billede.
  6. Tryk på og hold kontroltasten (Ctrl) nede.
  7. Mens kontroltasten er trykket ned, klikker du på alle de billeder, du ønsker at uploade. Følg derefter anvisningerne på skærmen, og upload billederne.

Trin (appen Minder)

1. Tryk på plustegnet (+) i cirklen.
  2. Klik på Tilføj dokument eller Tilføj foto.
  3. Tryk på den mulighed, du foretrækker at bruge:
    1. Android: Kamera eller Fil
    2. Apple iOS: Tag billede, Kamerarulle eller Mine filer

Vælg en fil fra din enhed og klik på Upload. Eller brug kamerafunktionen til at indfange indholdet. Rediger billedet og klik på Gem.

Trin (mobilappen Family Tree)

1. Tryk for at åbne en persons detaljeside.
  2. Tryk på Minder.
  3. Klik på plusikonet (+).
  4. Klik på Tilføj dokument eller Tilføj foto.
  5. Tryk på en mulighed.
    1. Android: Kamera, Fil eller FamilySearch-galleri.
    2. Apple iOS: Tag billede, Kamerarulle, Mine filer eller Mit FamilySearch-galleri.

Vælg en fil fra din enhed eller fra galleriet og tryk på Upload. Eller brug kamerafunktionen til at indfange indholdet. Rediger billedet og klik på Gem.

Family Tree Lite

Family Tree Lite understøtter for nuværende ikke funktionen Minder.

Når du er færdig

Hvis farverne, der vises er ændret (som et negativ) i FamilySearch, så fjern billedet, omdan det til et andet filformat og upload det igen. Tag hvert billede og dokument enkeltvis, for at det kan forbindes til en person i Family Tree. Tilføj titel, begivenhedsdato, begivenhedssted og beskrivelse, så dit minde er lettere at finde.

I Family Tree forekommer en persons minder i den rækkefølge, de blev tilføjet. Du kan ikke ændre denne rækkefølge.