Hur visar jag källor som är kopplade till min förfader i Släktträdet?

Du kan se källorna för personer, parrelationer och relationer mellan föräldrar och barn i Släktträdet.

Steg (på webbplatsen)

Källor för privatpersoner

1. I den övre menyn klickar du på Släktträdet och sedan på Trädet.
  2. Hitta personen i trädet.
  3. Klicka på personens namn. I detaljinformationen som dyker upp klickar du på personens namn igen. Du tas till den personens sida.
  4. Om du vill visa källorna på en hel flik öppnar du fliken Källor. Om du vill visa källorna medan du är kvar på fliken Information klickar du på länken Källor i rutan Verktyg .

Källor för relationer

1. I den övre menyn klickar du på Släktträdet och sedan på Trädet.
  2. Hitta en person i trädet i relationen som du vill visa.
  3. Klicka på personens namn. I detaljinformationen som dyker upp klickar du på personens namn igen. Du tas till den personens sida.
  4. Gå till delen Familjemedlemmar .
    • Parrelation: Klicka på ikonen Redigera ( ) efter vigselhändelsen. Källor finns i rutan Relationskällor.
    • Överordnad-underordnad relation: Klicka på ikonen Redigera ( ) bredvid barnets namn.Källor finns i rutan Relationskällor.

Steg (mobilapp)

Källor till individer

1. Gå till sidan Person.
  2. Tryck på fliken Källor.

Källor för relationer

Mobilappen Family Tree listar för närvarande inte källor för specifika relationer. Skanna igenom källorna som listas för enskilda poster eller besök FamilySearch.org för den här funktionen.

Steg (Släktträdet Lite)

För närvarande innehåller Family Tree Lite inte funktionen Källor.