Jag får upprepade gånger felmeddelandet "användarnamn eller lösenord var felaktigt" när jag försöker logga in på FamilySearch

Så här kan du göra om webbplatsen FamilySearch upprepade gånger ger dig felmeddelandet "Användarnamn eller lösenord var felaktigt".

Steg

1. Rensa dina FamilySearch-cookies på https://www.familysearch.org/cookies.
  2. Om det inte fungerar att rensa dina cookies kan du återställa ditt användarnamn och lösenord för FamilySearch om du har glömt dem.
  3. Om du fortfarande inte kan logga in kontaktar du FamilySearch Support.

Relaterade artiklar

Jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn på FamilySearch
Mitt konto är låst
När jag går till FamilySearch webbplats får jag felmeddelandet: "Den här webbplatsen kan inte nås."