Vilka prenumerationer från FamilySearch från tredje part låter mig skriva ut information från Släktträdet?

En del av våra prenumerationer från tredje part låter dig skriva ut information från Släktträdet. Programmen har ett större antal utskriftsalternativ som du hittar på webbplatsen FamilySearch.

Steg (på webbplatsen)

1. Gå till FamilySearch Solutions Gallery.
  2. Använd Kategorier och filter och välj vilken typ av app du vill ha.
  3. Läs beskrivningarna av hur varje program fungerar med FamilySearch.
  4. Klicka på programikonen för mer information.

Steg (mobilapp)

FamilySearch Solutions Gallery är inte tillgängligt via appen Släktträdet eller mobilappen Minnen. Öppna en webbläsare och använd webbplatsen i stället.

Steg (Släktträdet Lite)

FamilySearch Solutions Gallery är inte tillgängligt via Släktträdet Lite. Använd vanliga webbplatsen i stället.