Hur registrerar jag mig för att få tillgång till MyHeritage?

MyHeritage är en webbplats, precis som FamilySearch, där du kan upptäcka, bevara och dela släkthistoria. MyHeritage finns bland annat på kinesiska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, spanska, svenska och thai.

Du kan använda MyHeritage kostnadsfritt på FamilySearch center över hela världen. Gå till www.myheritage.com för information om att skapa ett eget konto.

Relaterade artiklar

Var hittar jag ett FamilySearch-center?
Hur kan jag få hjälp med en tredje parts webbplats eller app?
Hur bifogar jag källor från MyHeritage till Släktträdet?
Hur söker jag på andra släktforskningsföretags webbplatser i Släktträdet?