Vilka är funktionerna i FamilySearchs mobilappar?

FamilySearch-apparna är ett utmärkt sätt att ta med sig sin släkthistoria på resande fot. I många fall har de samma eller liknande funktioner som webbplatsen. Funktionerna skiljer sig åt på några områden.

Vissa funktioner kräver internetåtkomst via WiFi eller ett dataabonnemang.

Appen Minnen

Appen FamilySearch Minnen låter dig göra följande:

• Ladda upp foton, dokument, berättelser och ljudfiler i ditt galleri.
  • Dela upp dina minnesartiklar i album.
  • Arkivera eller avarkivera minnesobjekt.
  • Åtkomst till nyligen raderade objekt.

Det som utförs i mobilappen träder i kraft i ditt Minnesgalleri på webbplatsen och vice versa.
På webbplatsen kan du se Minnen som andra användare bidrar med. Mobilappen visar bara dina bidrag.
På webbplatsen kan du söka i alla minnen och lägga till viktiga uppgifter om datum och plats.

Appen Släktträdet

Appen FamilySearch Släktträdet låter dig göra följande:

• Visa ditt släktträd i porträtt- eller solfjädervyn.
  • Lägg till eller redigera information och släktband.
  • Sök och bifoga uppteckningar som källor.
  • Skapa uppgiftslistor.
  • Sök efter dubbletter och slå ihop dem.
  • Lägg till och visa minnesartiklar.
  • Visa din släktskapsrelation till en person.

Följande funktioner är unika för mobilappen Släktträdet:

• Släktingar i närheten
  • Kartlägg mina förfäder

Mobilappen Släktträdet saknar några funktioner som finns på webbplatsen.

• Webbplatsen låter dig se ditt träd i olika layouter.
  • Sidan Personer i funktionen Minnen är inte tillgänglig i mobilappen.
  • Det är fortfarande möjligt att hantera källorna som är bifogade till dina förfäder, men källruta-funktionen är inte tillgänglig för mobilappen.
  • Funktioner som tidslinjer eller kartor kan bara ses på webbplatsen.
  • Hela hjälp- och utbildningscentret kan endast visas på webbplatsen.

Engagera dig

Appen FamilySearch Engagera dig ger enkla verktyg för att låsa upp släktnamn i historiska dokument så att du kan söka efter dem gratis på nätet.

Mobilappen Get Involved finns på engelska, spanska och portugisiska.

Hitta funktioner som saknas i mobilapparna

Gå till FamilySearch.org webbplats från din dator eller från en webbläsare på din mobila enhet.