Hur lämnar jag en Släktgrupp?

Du kan enkelt lämna en Släktgrupp när du inte längre vill delta.Tips: Fa

milySearch-användare kan gå med i flera Släktgrupp (upp till tio). Om du redan är medlem i en släktgrupp kan du fortfarande gå med i en annan grupp.

Steg (på webbplatsen)

1. På FamilySearch.org klickar du på ditt namn.
  2. Välj Släktgrupper.
  3. Klicka på den släktgrupp du vill lämna.
  4. Klicka på Visa grupp.
  5. Klicka .
  6. Klicka på Lämna grupp.
  7. Klicka på Lämna

Steg (mobilapp)

1. I mobilappen Släktträdet öppnar du funktionen Släktgrupper:
    • Apple iOS: Tryck på Mer.
    • Android: Tryck på de tre linjerna längst upp till vänster.
  2. Tryck på Släktgrupper.
  3. För gruppen du vill lämna trycker du på Visa grupp.
  4. Tryck på de tre prickarna i övre högra hörnet. (Obs: Om du är gruppadministratör trycker du först på Tilldela admin och anger någon annan som administratör – och fortsätter sedan).
  5. Tryck på Lämna grupp.
  6. Tryck på Lämna i popup-meddelandet.