Hur laddar jag ner minnen (foton, berättelser, dokument och ljudfiler) om mina förfäder?

FamilySearch är ett enkelt sätt för dig att ladda ner minnesobjekt. Du kan ladda ner foton, dokument, berättelser och ljudfiler.

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på FamilySearch och leta reda på minnet som du vill ladda ner.
  2. Klicka på minnesobjektet.
  3. I det övre högra hörnet klickar du på tre vertikala prickar .
  4. Klicka på Ladda ner.
  5. Om du hämtar ett foto som också har en ljudfil anger du om du vill ha fotot, ljudfilen eller båda. Klicka sedan på OK.

Steg (mobilappen Minnen)

1. Tryck på ett minnesobjekt.
  2. På en Apple iOS-enhet trycker du på objektet för att öppna verktygsfältet.
  3. Apple iOS: Tryck på delningsikonen längst ned till vänster. Tryck sedan på alternativet Spara. Android: Tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet och tryck sedan på Ladda ned.

Steg (mobilappen Släktträdet)

1. Navigera till den person vars minnesobjekt du vill hämta.
  2. Tryck på fliken Minnen .
  3. Tryck på ett minnesobjekt.
  4. Apple iOS: Tryck på delningsikonen och tryck sedan på alternativet Spara . Android: Tryck på ikonen med 3 punkter och tryck sedan på Ladda ner.
  5. Om du vill hämta alla minnesobjekt för förfadern trycker du på de tre prickarna i det övre högra hörnet och sedan på Hämta minnen. (I Apple iOS trycker du på Mer och sedan på Hämta minnen.)

Steg (Släktträdet Lite)

För närvarande innehåller Family Tree Lite inte funktionen Minnen. Besök webbplatsen.