Hur ställer jag in mina cookie-preferenser?

Cookies är små bitar av kod som FamilySearch och andra webbplatser lagrar på din dator. Användning av cookies tillåter FamilySearch att skräddarsy din upplevelse åt dig. Du kan styra exakt vilka cookies FamilySearch kan använda i din webbläsare.

FamilySearch använder tre nivåer av cookies:

• Obligatoriska cookies gör det möjligt för webbplatsens kärnfunktioner att fungera.
  • Funktionella cookies gör det möjligt för oss att analysera användningen av webbplatsen så att vi kan mäta och förbättra prestandan.
  • Annonscookies används av reklamföretag för att visa annonser som är relevanta för dina intressen.

Steg (på webbplatsen)

1. Skrolla längst ner på FamilySearch startsida och klicka på Inställningar för cookies.
  2. (Valfritt) För att välja om FamilySearch kan använda obligatoriska, funktionella eller annonserande cookies, följ dessa steg:
    1. På skjutreglaget flyttar du punkten till den cookienivå du föredrar.
      • När du väljer alternativet visar skärmen de funktioner som tillåts och inte tillåts med den här inställningen.
    2. Om du vill se en lista över alla specifika cookies för varje nivå klickar du på Avancerade inställningar.
      • För att slå på en allmän nivå av cookies klickar du på In. Klicka på Ut för att stänga av den.
      • Om du vill se de specifika cookies som finns på varje nivå klickar du på Visa cookies.
  3. Klicka på Skicka inställningar.

Steg (mobilapp)

FamilySearchs mobilappar använder inte cookies.

Om du däremot besöker webbplatsen FamilySearch.org på en mobil enhet via en webbläsare, används cookieinställningarna. Du kan sedan ställa in dem så som de beskrivs för webbplatsen.

Steg (Släktträdet Lite)

Family Tree Lite stöder ännu inte cookie-preferenser.