Pe o fa'aaogaina sao loto le FamilySearch?

Ioe, e leai se totogi o le FamilySearch. Ua tuuina mai e le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai le saolotoga e fa'aaoga ai le FamilySearch i tagata uma, e tusa lava po'o a tu ma aga masani, aganu'u, po o so'otaga fa'alelotu. I le taimi muamua na muai fuafuaina mo tagata o le Ekalesia, o punaoa a le FamilySearch e fesoasoani i le faitau miliona o tagata faataamilo i le lalolagi ia iloa o latou tupuaga ma feso'ota'i atu i tagata o aiga.

Ina ia ausia lenei sini, e faipa'aga le FamilySearch ma isi nofoaga o talafa'asolopito o aiga. I nisi o tulaga, i le avea ai ma se auaunaga, matou te feso'ot'ai atu ai i nofoaga fa'apa'aga. Tatou te le fa'ama'oniga atoatoa, e maua fua i punaoa fa'apa'aga.

Feso'ota'iga o augatupulaga

O lagona o feso'ota'iga fa'aleaiga e mafai ona fesoasoani ia i tatou e fa'atoilalo ai le au matutua ma tulaga le lelei o le olaga. O tupe a Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai FamilySearch e fesoasoani ai i tagata ia maua le malosi mai a latou so'otaga fa'aleaiga—ua tuanai, taimi nei, ma le lumanai. E mafai ona e a'oa'o atili e uiga i a'oa'oga a le Ekalesia e fa'atatau i aiga ComeUntoChrist.org.

Aisea e faia ai se tala?

O nisi o a tatou punaoa e mafai ona maua e aunoa ma se faitotoa or tala. Ae e te mana'omia se faitotoa e le fa'atapula'aina ia maua uma ai meafaigaluega ma fa'amaumauga i totonu o le FamilySearch. Manatua, e na o le tasi lava le ituaiga faitotoa i le FamilySearch: o se faitotoa mauafua.

E te le mana'omia se faitotoa e suesue ai punaoa nei:

  • O le FamilySearch Catalog e iloa ai pe o ia i matou ni fa'amaumauga o talafa'asolopito o lo'o e mana'omia.
  • O le FamilySearch Wiki ma isi punaoa fesoasoani ma le a'oa'oina.

O le fatuina o se faitotoa e te maua atili ai:

  • Sa'ili mo ou tua'a mai punaoa nei:
    • Fa'avasegaina fa'amaumauga o talafa'asolopito.
    • O fuainumera o fa'amaumauga e le o fa'asinoupuina.
    • Gafa i luga o le initoneti.
  • Fa'aaoga tusi na kopiina.
  • Fa'aaoga le Gafa o le Aiga e feso'ota'i atu ai oe lava i ou tua'a o lo'o soifua ma ua maliliu.  
    • Auai i galuega faatino o le fa'asino igoa.
    • Saofaga i le FamilySearch Wiki.
    • Uta i luga ia ata, tala, pepa o fa‘amatalaga, ma faila‘ fa‘alogologo.  

Matou te puipuia lou tulaga patino

O fa'amatalaga patino ma fa'aleaiga e te fa'aopoopoina i le FamilySearch e fa'aaoga e fesoasoani ai ia te oe ia iloa, fa'asao, ma fa'asoa atu ai le tala i lou aiga. E le fa'atauina atu lava i isi kamupani. O fa'amatalaga e uiga i le aiga o lo'o soifua e le fa'alauaiteleina ia te oe, ae o fa'amatalaga o gafa o ou tua'a ua maliliu e fa'aaoga fa'atasi ma isi tagata sa'ili'ili i le Gafa o le Aiga i le lotoifale.

Tusitusiga feso‘ota'i

E fa'apefea ona ou fatuina se faitotoa maua fua o le FamilySearch?
E fa'apefea ona ou saofaga atu ma fa'asa'o fa'amatalaga i le FamilySearch?
E fa'apefea ona ou fa'asoa atu fa'amatalaga mai le itulau o Tua'a i ala o fa'asalalauga fa'aagafeso'ota'i?

moduleTitle