O a numera vala'au?

I le Lisi i luga o le FamilySearch, o le fa'aupuga "numera vala'au" e fa'atatau tonu lava i fuainumera i luga o tusi, fa'afanua, lomiga, ma isi anomea lolomi. O numera fa'ailo mo ata matanini'i e ta'ua o numera o ata. O lo'o i ai i fa'amaumauga fa'afuainumera ia numera DGS.

O tusi, fa'afanua, lomiga, ma isi punaoa lolomi i le Family History Library e le feavea'i i isi fale.

O numera valaau e fa'avae i luga o le Dewey Decimal fa'avasegaga. E fa'aaoga e le Family History Library se suiga o le Dewey Decimal fa'avasegaga mo aitema e uiga i se nofoaga po o ni fa'amaumauga mai se nofoaga.

Mo se fa'ata'ita'iga, i le numera valaau 944.22 R2s, o le 944.22 ua fai ma sui o le Mata galuega a Calvados o Farani, o le R2 ua fa'ailoa mai ai o le autu o le fanua ma meatotino, ma o le mea lea e tu'uese'ese ai lenei aitema mai isi mea e uiga i le autu lava e tasi.

I luga o se fa'ailoga tusi, o le tele o numera o valaau o lo'o i luga o le 2 po o le sili atu fo'i o laina. O laina muamua e lua o lo'o maua ai fa'amatalaga e tatau ona e mauaina le tusi i luga o fatatusi. O isi laina e fa'ailoa mai ai lomiga ma kopi o le galuega.

Tusitusiga feso‘otai

O a Fa'amatalaga po o Ata /tusitusiga faafuainumera i le lisi?
E fa'apefea ona ou su'esu'e i le Lisi mo fa'amaumauga?
O a itula o le Family History Library?

Pe na aoga lenei mea?