O a tapulaa o ata i Faamaumauga o Talafaasolopito?

I luga o le FamilySearch, o nisi o ata e i ai tapuia’iga po o tapulaa e iloa ai po o ai e mafai ona vaai i ai po o fea foi e mafai ona e vaai i ai. O malo faaaloalogia e aunoa ma le faatagaga e tatau ai vaai se aikona o tapuia’iga ma se savali e pei o le “Le Mafai ona Faaali Le Vaega o Ata.” E mafai e malo ona maimoa i ni ata i se saite a se paaga lona-tolu, o nisi taimi e totogi se tau. I nisi tulaga, e mafai ona e maua le avanoa e ala i le asiasi atu i se nofoaga autu o talafaasolopito o aiga i le FamilySearch po o se faletusi ua aloaia e fesootai. 

O se lisi lenei o tapuia’iga e mafai ona e vaai i ai a o e faaaogaina faamaumauga o talafaasolopito.

Savali o le Tulaga o AtaO Ai e Mafai ona Vaai i le Ata
Leai se ata o mauaUa i ai i le FamilySearch se faasino upu o faamaumauga o loo maua. E mafai ona i ai ata i se isi uepisaite. 
E Le o Maua le Ata—e alia’e mai pe a uma ona e kiliki e maimoa ai i ataE le o maua ata i le taimi nei e maimoa ai i luga o le initoneti. E masani ona alia’e mai le savali pe a suia le faatagaga mo faaputuga o faamaumauga ae le o vaega uma o le FamilySearch ua oo mai i le taimi nei. Toe siaki mai lea taimi i lea taimi e vaai ai pe ua maua ata.

Ata o loo Maua

Ina ia tagai i nei ata, fai se tasi o mea nei:

  • Alu i le saite i se nofoaga autu i le FamilySearch.
  • Alu i le saite i se potutusi e fesootai i ai.
O loo maua ata i le FamilySearch. Saini e alu i totonu i se nofoaga autu o le FamilySearch po o se potutusi e fesootai i ai ina ia vaai i ai.
Ata o loo Maua
Ina ia tagai i nei ata, fai se tasi o mea nei:
  • Alu i le saite i se nofoaga autu o le FamilySearch.
O loo maua ata i luga o le FamilySearch i se nofoaga autu o le FamilySearch. Saini e alu i totonu i se nofoaga autu o le FamilySearch e vaai i ai.
Ata o Loo Maua
Ina ia tagai i nei ata, fai se tasi o mea nei:
  • Atonu e mafai ona e tagai i lenei ata e ala i le asiasia o se saite o se lesitaa a se paaga lona-tolu, po o le tagata faatulafonoina e vaaia faamaumauga (e ono i ai ni tau e totogi).
E mafai ona maua ata i luga o se saite faapaaga lona-tolu se tasi pe sili atu foi. 
  • Maimoa i ai i luga o le saite faapaaga lona-tolu. Afai tatou te iloa po o fea le saite o i ai ata, e te vaai i se sootaga i ai. A leai, saili le FamilySearch Research Wiki e sue ai se punavai o le faamatalaga.
Le Mafai Ona Faaali Atu Ata
E le’i i ai se faatagaga matou te faasoa atu ai lenei ata. O le faaaogaina e masani lava ona filima’oti e le foafoa o talafaamaumau po o le e vaaia po o tulafono tuma’oti o faamatalaga.
E le o ia te oe se faatagaga e maimoa ai i se ata se tasi pe sili atu.
Ua Le Maua Le Vaega O Ata
Ua le mafai ona matou mauaina le vaega nei o ata.
E lei maua le ata. E masani lava o lenei mea e mafua mai i se URL e le taulia pe ua gau.
E Le Mafai Ona Faaali Atu vaega o Ata
Taumafai e toe faafou le itulau, pe toe sau i se isi taimi.
Ua le mafai ona faaalia le ata. O se ofaga palausa ua faaleagaina ua ono mafua ai lenei mea sese. Taumafai e toe faafou le itulau, kilia le ofaga palausa po o kuki, po o le faaaogaina o se isi palausa. Afai e le aoga se tasi o nei mea, taumafai e maimoa i le ata i se taimi mulimuli ane.

O tusiga e faatatau i ai

E faapefea ona ou tapeina faamaumauga ma faila le tumau uma o loo teuina i luga o la’u suesuega o le initoneti?
Aisea e i ai tapulaa i Faamaumauga Faaletalafaasolopito?
E manaomia e la tatou potutusi ua fesootai i ai le mauaina o ata faatapulaa
Aisea na mou ese atu ai nisi o faamaumauga o talafaasolopito mai le FamilySearch?

moduleTitle