Hvem kan se mine levende slektninger i Slektstre?

Slektstre beskytter personvernet til levende personer ved å begrense hvem som kan se opptegnelsene deres. Du kan bare se opptegnelsen om en levende person hvis du opprettet opptegnelsen. Systemet skjuler opptegnelser du lager av levende personer for alle andre, også personene selv og andre familiemedlemmer.

Selv om opptegnelser i Slektstre for levende personer er personlige, kan andre muligens se minnene som er knyttet til dem.

Identifisere opptegnelser over levende personer i Slektstre

Levende mennesker har et banner for Levende person øverst på personsiden, under hver persons navn. På steder hvor en dødsdato ville vises for en avdød person, vises ordet “levende” i stedet.

Hvis en person ikke er manuelt merket levende, bruker systemet regler for å avgjøre om en person fortsatt kan være levende. 

Medlemsopptegnelse i Kirken

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige ser av og til levende slektninger. Informasjonen er hentet fra din medlemsopptegnelse i Kirken.

Finn levende personer i Slektstre

Søkefunksjonen henter ikke opp en levende person i et søk etter navn eller ID-nummer. Det eneste unntaket er for når du bruker et ID-nummer til å søke etter en opptegnelse for levende personer som du har opprettet. Hvis du ikke har ID-nummeret til en levende person som du la til i Slektstre, har du her noen alternativer for å finne oppføringen:

  • Hvis du vet hvor du finner personen i treet, naviger til personen.
  • Søk etter en nær avdød slektning i treet. Naviger deretter til personen du ønsker å finne.

Beslektede artikler

Hvordan beskytter Slektstre personvernet til levende personer?
Hvem kan se det som er lastet opp til minner?
Hvordan avgjør Slektstre om en person er levende eller død?

Var dette nyttig?