Hvordan kan jeg rette kjønnet som er oppført i en persons opptegnelse i Slektstre?

Slektstre lar deg redigere en persons kjønn.

Merk: Hvis en person er knyttet til en annen person som ektefelle eller forelder, må hans eller hennes kjønn være oppført som enten mann eller kvinne. Det kan ikke være ukjent.

Trinn (nettsted)

1. Naviger til personsiden for personen du ønsker å rette kjønnet for.
  2. Klikk på Detaljer
  3. Under delen Personalia klikker du på Rediger
  4. Klikk på riktig kjønn.
  5. Skriv inn en begrunnelse som forklarer hvorfor informasjonen er korrekt. Hvis den eksisterende begrunnelsen er aktuell, lar du den eksisterende forklaringen være og legger til dine egne kommentarer.
  6. Klikk på Lagre.

Trinn (mobilapper)

1. Naviger til personsiden for personen du ønsker å rette kjønnet for.
  2. Trykk på Detaljer
  3. Under delen Personalia trykker du på personens navn.
  4. Ved siden av det oppførte kjønnet trykker du på Rediger
  5. Trykk på riktig kjønn.
  6. Skriv inn en begrunnelse som forklarer hvorfor informasjonen er korrekt. Hvis den eksisterende begrunnelsen er aktuell, lar du den eksisterende forklaringen være og legger til dine egne kommentarer.
  7. Trykk på Lagre

Trinn (Slektstre mini)

1. Naviger til personsiden for personen du ønsker å rette kjønnet for.
  2. Klikk på gjeldende kjønn, og klikk på Rediger
  3. Klikk på riktig kjønn.
  4. Skriv inn en begrunnelse som forklarer hvorfor informasjonen er korrekt. Hvis den eksisterende begrunnelsen er aktuell, lar du den eksisterende forklaringen være og legger til dine egne kommentarer.
  5. Klikk på Lagre.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg rette barns slektskapsforhold i Slektstre?
Hvordan kan jeg se personsiden i Slektstre?