Hva er formålet med FamilySearch og Slektstre?

Det overordnede formålet med Slektstre er å hjelpe deg å finne din familie og dernest også lære litt om deg selv.

  • Slektstre er forskjellig fra andre lignende slektshistorie-nettsteder ved at det er et enkelt, offentlig tre som er knyttet sammen i familier, istedenfor et nettsted som bare tillater brukere å opprette og administrere sine egne private trær. Denne forskjellen betyr at alle samarbeider om de samme dataene, noe som gir mulighet til å knytte alle medlemmer av den menneskelige familie sammen.
  • Slektstre sammenligner opptegnelser og kilder for å hjelpe deg å rette opp feil eller duplikatopptegnelser. Det tilbyr også meldings- og samarbeidsverktøy, så vel som gratis telefonstøtte fra eksperter, for å hjelpe deg å rette opp feil.
  • Slektstre henter data fra FamilySearch sin enorme database for å gi deg opptegnelsestips. Dette gjør det lettere å knytte deg og dine forfedre til tidligere generasjoner.
  • Minner-delen kan bidra til å styrke båndene til forfedre. Det gir deg et sted hvor du kan bevare og dele bilder og historier.
  • Vi ønsker at Slektstre skal være tilgjengelig for så mange som mulig. Du kan se det på en rekke måter, blant annet på mobile enheter, med appene Slektstre og Minner, eller med nettstedet Slektstre mini i områder med lav båndbredde.

Vårt håp er at vi ved hjelp av Slektstre kan samarbeide om å skape det beste offentlige slektstreet i verden og gjøre det mulig for familiemedlemmer å få kontakt både i fortid og nåtid.
For å finne ut mer om FamilySearch kan du gå inn på FamilySearch.org/about.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg sende en melding til noen som har bidratt til Slektstre eller Minner?
Hvordan kan jeg bruke FamilySearch Minner til å bevare mine forfedres livshistorier?

Var dette nyttig?