Waar kan ik een aangesloten bibliotheek vinden?

Honderden bibliotheken die bij FamilySearch zijn aangesloten, helpen de diensten van FamilySearch uit te breiden naar miljoenen klanten over de hele wereld. Aangesloten bibliotheken hebben toegang tot de digitale genealogische collecties van FamilySearch, die anders alleen toegankelijk zijn via een FamilySearch-centrum.

Lokale aangesloten bibliotheken kunnen een openbare of hoger onderwijsbibliotheek, archief, museum, cultureel centrum of genealogische of historische vereniging zijn.

Aangesloten bibliotheken vinden

Stappen (website)

Updates voor de zoekfunctie wordt bijgewerkt en moet eind 2023 in alle gebieden beschikbaar zijn.

1. Ga naar de FamilySearch Center Locator Map Tool.
  2. Voer in het vak Zoeken de locatie in waarnaar u wilt zoeken of klik op het zoekpictogram rechts van het zoekvak om uw huidige locatie te zoeken.

Aanmerking: De kaart toont de dichtstbijzijnde 50 FamilySearch Centers en geaffilieerde bibliotheken binnen een straal van 50 mijl van uw zoekgebied.

3. Partnerbibliotheken worden weergegeven als rode boekpictogrammen.

Pictogram aangesloten bibliotheek

4. Klik op een pictogram op de kaart of klik op een partnerbibliotheek in de lijst.
  5. Klik op het blauwe tabblad Meer informatie om naar de website van die partnerbibliotheek te gaan.

Stappen (mobiele app)

Voor de app Family Tree:

1. Op een iOS-apparaat klikt u rechtsonder in de app op Meer. Klik op een Android-apparaat bovenaan op het pictogram met 3 regels.
  2. Tik op Help.
  3. Tik op Zoek een centrum voor familiegeschiedenis.
  4. Er verschijnt een kaart van uw huidige locatie. Op iOS-apparaten ziet u een oranje stip voor aangesloten bibliotheken, op Android-apparaten een grijze stip. U kunt op een van de stippen op de kaart tikken om meer informatie over die specifieke aangesloten bibliotheek te zien. Als u naar een andere locatie wilt zoeken, voert u de locatie in de zoekbalk onderaan de kaart in.

Vragen over de paqrtner bibliotheek kunnen naar affiliatelibraries@familysearch.org worden gemaild .

Aanverwante artikelen

Waar vind ik een FamilySearch-centrum?