Waar kan ik een FamilySearch-centrum vinden?

Zoek een FamilySearch-centrum bij u in de buurt op om aan uw familiehistorische reis te beginnen. Het adres van een plaatselijk centrum staat op onze website.

Vrijwilligers in een FamilySearch-centrum bieden uiteenlopende diensten:

• Gepersonaliseerde hulp bij het gebruik van FamilySearch en bij familiehistorisch onderzoek.
  • Gratis toegang tot computers, het internet en betaalde familiehistorische websites. (De beschikbare hulpmiddelen variëren per locatie.)
  • Toegang tot afbeeldingen van historische documenten die alleen in centra beschikbaar zijn.

Elk centrum is anders, maar ze bieden allemaal de mogelijkheid om meer over uw voorouders te weten te komen. Een centrum kan zich in veel soorten gebouwen, zoals kerken en bibliotheken, bevinden.

Stappen (website)

1. Klik in de rechterbovenhoek van het FamilySearch-scherm, in de koptekst, op (het speldpictogram).
  2. Klik op Een plaatselijk centrum ontdekken.
  3. Voer in het zoekvak uw locatie in en klik op Zoeken.
  4. Klik op een centrum in de lijst.
  5. Zoek op de kaart naar groene boompjes. Klik op een pictogram. U ziet de naam van het centrum, het adres, de openingstijden en het telefoonnummer.

Stappen (mobiele app)

Voor de Stamboom-app:

1. Op een iOS-apparaat tikt u rechtsonder op Meer. Op een Android-apparaat tikt u linksboven op het pictogram met drie streepjes.
  2. Tik op Hulp.
  3. Tik op Contact met ons opnemen.
  4. Tik op Een FamilySearch-centrum zoeken.
  5. Er verschijnt een kaart met uw huidige locatie. U kunt op een van de groene stippen op de kaart klikken om meer informatie over het FamilySearch-centrum te zien. Om naar een andere locatie te zoeken, voert u een locatie in de zoekbalk onderaan de kaart in.

Stappen (Stamboom Lite)

Stamboom Lite heeft geen functie waarmee u naar FamilySearch-centra kunt zoeken. Gebruik daarvoor de volledige website of de app.

Hulp vragen

Neem in deze gevallen contact op met FamilySearch:

• U zoekt naar een specifiek FamilySearch-centrum en vindt het niet
  • De contactgegevens van een centrum zijn niet juist

Aanverwante artikelen

Hoe kan ik hulp krijgen om FamilySearch.org te gebruiken?