Hoe kan ik hulp krijgen om FamilySearch.org te gebruiken?

Met behulp van het FamilySearch-helpcentrum kunt u onze website en mobiele apps gebruiken, en leert u hoe u genealogisch onderzoek kunt doen.

Stappen (website)

1. Klik bovenaan de pagina op . Het scherm Hulp verschijnt.
  1. Als uw vraag niet staat vermeld, voert u uw vraag in het zoekveld bovenaan het scherm Hulp in.
  2. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, gebruikt u een van de opties onderaan het scherm Hulp:
    • Helpcentrum. Doorzoek onze hulpinformatie, zoek persoonlijke hulp, leer hoe u aan de slag gaat, of ga naar de FamilySearch-community.
    • Contact met ons opnemen. Neem contact op met FamilySearch-support of ga naar de FamilySearch-community.
    • Community. Werk samen met andere FamilySearch-gebruikers en -onderzoekers. U kunt vragen stellen, beantwoorden of doorbladeren. U kunt ook groepen opzoeken en u bij bepaalde onderwerpen aansluiten.

Stappen (mobiele app)

1. Tik in de mobiele Stamboom-app de 3 lijnen aan en tik vervolgens op Hulp.
    • Veelgestelde vragen. Zie veelgestelde vragen en antwoorden.
    • Contact met ons opnemen. Geef feedback over de app, neem contact op met FamilySearch-support of zoek een FamilySearch-centrum op.
    • Wat is er nieuw. Zie recente updates voor de mobiele Stamboom-app.

Stappen (Stamboom Lite)

Ga naar de onderkant van elke pagina in Stamboom Lite en klik op Feedback en support.
NB De Family History Guide is een extra hulpbron voor FamilySearch.org. Deze leidraad bevat gratis lessen waarmee u FamilySearch.org kunt gebruiken, en onderwerpen die verband houden met familiegeschiedenis en genealogie. De inhoud wordt verzorgd door een FamilySearch-partner. De leidraad is in het Engels geschreven en in andere talen beschikbaar gesteld via Google Translate.

Aanverwante artikelen

Waar kan ik een FamilySearch-centrum vinden?
Hoe kan ik met behulp van de FamilySearch-onderzoekswiki mijn voorouders opzoeken?