Waarom is loginherstel niet beschikbaar voor mijn account?

Als u deze foutmelding ziet: ‘Voor deze account kan de gebruikersnaam of het wachtwoord niet online hersteld worden’, hebt u bij het aanmaken van uw account waarschijnlijk uw e-mailadres niet geverifieerd. Of u hebt per ongeluk een onjuist e-mailadres ingevoerd bij het instellen van uw account.

Als u op FamilySearch kunt inloggen, controleer dan het e-mailadres in uw accountinstellingen. Vraag dan om de verificatiemail opnieuw te versturen:

1. Ga naar de pagina Verificatiemail opnieuw versturen.
  2. Voer uw gebruikersnaam in en klik op Verificatiemail opnieuw versturen.

Hierna zou u een e-mail van FamilySearch-account of Kerkaccount moeten krijgen. Open die en klik op de verificatielink om uw account te activeren. Zoek de verificatiemail in al uw e-mailmappen, ook uw spambox.
Als u de verificatiemail niet hebt gekregen, of als u niet op uw account kunt inloggen, neem dan gerust contact met ons op

Aanverwante artikelen

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens? (480691)