Hoe herstel ik een verwijderde vermelding voor een persoon in Family Tree?

U kunt een verwijderde vermelding voor iemand in Family Search Family Tree herstellen. U kunt het ID-nummer gebruiken, een samenvoegen ongedaan maken of de verbinding met andere personen in Family Tree herstellen.

Stappen (website)

ID-nummer

1. Na inloggen op FamilySearch.org, klik op Tree.
  2. Klik op Find.
  3. Klik op find by id.
  4. Voer de ID van de verwijderde vermelding in en klik op Find.
  5. Klik op de naam van de persoon.
  6. Op het person card klikt u op Person.
  7. In het vakje persoon verwijderd, neemt u de reden van de verwijdering door en klikt u op Persoon herstellen.
  8. Voer een reden in die uitlegt waarom de persoon hersteld moet worden.
  9. Klik op Herstellen.

Samenvoeging ongedaan maken

1. Terwijl u ingelogd bent op FamilySearch.org, navigeert u naar de pagina van de persoon die na het samenvoegen niet is gewist.
  2. Klik aan de rechterkant van de Persoonspagina op Show All in het vakje laatste wijzigingen.
  3. Zoek in de geschiedenis van de verandering de samenvoeging.
  4. Als er aan de rechterkant een optie voor samenvoeging ongedaan maken verschijnt, doet u het volgende:
    1. Klik op UnMerge.
    2. In het vakje dat opent, voert u een reden in om uit te leggen waarom de samenvoeging niet juist was.
    3. Klik op UnMerge.
  5. Als er geen optie voor samenvoegen ongedaan maken beschikbaar is, betekent dit dat de overgebleven vermelding na de samenvoeging is gewijzigd. Om de verwijderde vermelding terug te brengen, doet u het volgende:
    1. In de geschiedenis van de wijziging klikt u op de naam van de verwijderde persoon.
    2. Klik in het vakje dat verschijnt op Person.
    3. In het vakje persoon verwijderd, neemt u de reden van de verwijdering door en klikt u op Persoon herstellen.
    4. Voer een reden in die uitlegt waarom de persoon hersteld moet worden.
    5. Klik op Herstellen.

Verwantschap

1. Als u ingelogd bent op FamilySearch.org, navigeer dan naar de Persoonspagina van de verwijderde persoon of van een ouder, partner of kind.
  2. In het gedeelte ' laatste wijzigingen ' klikt u op Show All Changes. De geschiedenis van veranderingen verschijnt.
  3. Zoek naar een geval waar een relatie is verwijderd.
  4. Klik op Show Relationship.
  5. Klik op de naam van de verwijderde persoon.
  6. Klik in het vakje dat verschijnt op Person.
  7. In het vakje persoon verwijderd, neemt u de reden van de verwijdering door en klikt u op Persoon herstellen.
  8. Voer een reden in die uitlegt waarom de persoon hersteld moet worden.
  9. Klik op Herstellen.

Stappen (mobiele app)

Momenteel biedt de mobiele app niet de mogelijkheid om een verwijderd record te herstellen.

Stappen (Family Tree Lite)

Momenteel biedt Family Tree Lite geen mogelijkheid om een verwijderde vermelding te herstellen of samenvoegingen te herstellen.

Oplossingen voor veel voorkomende problemen

Als u een document niet kunt terugzetten, controleert u of er onopgeloste gegevensproblemen zijn. Dat kan zijn voor de persoon die is samengevoegd of voor een van de relaties die door de samenvoeging zijn beïnvloed, zoals data die niet gestandaardiseerd zijn.

Aanverwante artikelen

Hoe maak ik een onjuiste wijziging in Family Tree ongedaan?
Hoe bepaal ik of twee records in Family Tree over dezelfde persoon gaan?
Hoe verwijder ik een persoon uit de stamboom?
Hoe herstel ik bronnen die uit de stamboom zijn verwijderd?