Ik krijg een foutmelding bij het downloaden van historische documenten.

U krijgt een foutbericht te zien wanneer u documenten of afbeeldingen downloadt wanneer u het toegestane aantal downloads overschrijdt. De fout varieert, afhankelijk van uw browser.

• In Edge en Chrome ziet u een fronsend gezicht en de melding: "Deze pagina werkt niet. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de site-eigenaar. HTTP-fout 429."
  • Firefox plaatst een zwart scherm met bovenaan een klein bericht: "De afbeelding [URL van de afbeelding die u wilde downloaden] kan niet worden weergegeven omdat deze fouten bevat."

We kunnen geen uitzonderingen op onze downloadlimieten toestaan. De limieten helpen ervoor te zorgen dat we ons houden aan contracten met de documenten beheerders.
Het is mogelijk dat u in plaats van de algemene fout 429 een bericht over downloadlimieten ziet. Dit zijn de berichten die u kunt zien:

• "Het lijkt erop dat u mogelijk gegevensbehoeften heeft die de algemene gebruikslicentie en het doel voor deze webtoepassing overschrijden. Neem contact met recordrequests@FamilySearch.org op voor informatie over de juiste toegang tot FamilySearch-gegevens. Als u van mening bent dat u ten onrechte bent geblokkeerd, stuur dan een uitleg van uw wensen naar searchfeedback@churchofjesuschrist.org."
  • "{"server":"10-33-157- 51.fsglobal.net","serviceName":"FinderService","serviceMessage":"Stream download beperkt vanwege te veel verzoeken","status":429,"subStatus":40313,"state":"unchanged","causeException":null,"causeMessage":null,"authorizationXML":null}"

Neem voor beide berichten contact met recordrequests@FamilySearch.org op voor informatie over de juiste toegang tot FamilySearch-gegevens. Als u van mening bent dat u ten onrechte bent geblokkeerd, stuur dan een uitleg van uw wensen naar searchfeedback@churchofjesuschrist.org

Aanverwante artikelen

Hoe kan ik historische afbeeldingen downloaden?