Hoe voeg ik in mijn bronnenmap een bron aan een persoon in Family Tree toe?

Terwijl uw bronvak is geopend, kunt u een bron koppelen aan een persoon in Stamboom.

Er zijn twee manieren om een bron die al in uw bronvak staat, te koppelen aan een persoon in Stamboom. Een manier is door door Family Tree te gaan, maar blijf lezen als je wilt weten hoe je kunt beginnen vanuit je bronbox.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearchen klik in de rechterbovenhoek van het scherm op uw naam.
  2. Klik op Bronnenmap.
  3. Zoek de bron op die u aan een persoon wilt toevoegen.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Klik op de tab voor de soort zoekopdracht die u wilt gebruiken om de persoon te vinden:
    • Op naam zoeken. Voer een naam en andere gegevens in.
      • Met een alternatieve naam kun je iemand met een bijnaam, getrouwde naam en andere alternatieve namen vinden.
      • Als u naar een geboorte-gebeurtenis zoekt, zoekt u naar zowel geboorte- als doopgegevens.
      • Als u naar een overlijden zoekt, zoekt u zowel naar overlijdens- als begrafenisgegevens.
      • U kunt jokertekens in de naam van mensen en plaatsen gebruiken. Voer * in om nul- of meer tekens te vervangen. Voer ? in om één teken te vervangen.
    • Op ID zoeken. Voer een Family Tree ID-nummer in.
    • Recent. Selecteer een persoon in de lijst 'Recent'.
  6. Klik op Volgende of Bijvoegen.
  7. Zoek in de lijst met zoekresultaten de juiste persoon op.
  8. Klik op Bron toevoegen.
  9. Licht toe waarom u het heeft toegevoegd.
  10. Klik op Toevoegen.

Stappen (mobiele app)

Momenteel bevatten de mobiele apps Family Tree en Herinneringen de optie bronnenmap niet. Ga naar de FamilySearch-website om uw bronnen te beheren.

Stappen (Family Tree Lite)

Momenteel bevat Family Tree Lite de functie Bronnen niet. Ga naar de volledige website om uw bronnen te beheren.

Aanverwante artikelen

Hoe open ik in Family Tree mijn bronnenmap en voeg ik een bron aan een persoon toe?
Wat is een bronnenmap?
Hoe koppel ik een bron los van een persoon in Family Tree?
Hoe voeg ik een historisch record toe aan mijn bronbox?