Heeft FamilySearch een mobiele website?

U kunt FamilySearch op verschillende manieren op uw tablet of mobiele telefoon gebruiken:

• Download en installeer de mobiele app FamilySearch Stamboom en de app FamilySearch Herinneringen via onze Oplossingengalerij. De mobiele apps zijn beschikbaar voor iOS of Android, maar niet voor Windows.
  • Download en installeer mobiele apps van derden die samenwerken met FamilySearch. Zie onze Oplossingengalerij voor de actuele mogelijkheden.
  • Open een browser op uw telefoon of tablet en ga naar de website van FamilySearch

Aanverwante artikelen

Hoe download ik mobiele apps van FamilySearch?
Welke functies hebben de mobiele apps Stamboom en Herinneringen?