Hoe kan ik de titel van een foto, artikel, document of audiobestand toevoegen of bewerken?

Voeg titels toe aan de terugblikken die je bijdraagt, zodat ze beter te onderscheiden zijn van andere terugblikken. Titels zorgen ervoor dat de herinneringen gemakkelijker te vinden zijn en helpen kijkers het belang ervan te begrijpen. Als u van gedachten verandert over een bepaalde titel, kunt u deze bewerken.

Notitie: Je kunt titels toevoegen of bewerken voor terugblikken die je hebt bijgedragen. U kunt geen titels toevoegen of bewerken voor herinneringen die door andere gebruikers zijn bijgedragen.

Suggesties voor nuttige titels

• Houd ze kort maar relevant.
  • Plaats aanvullende informatie in het veld Beschrijving.
  • Vermeld niet alle personen in een item. Maak in plaats daarvan tags.
  • Nuttige titels bevatten vaak de volgende soorten informatie:
    • De naam van de persoon of familiegroep (zoals 'familie van', 'broers en zussen van', 'kinderen van', 'afstammelingen van')
    • Een gebeurtenis, zoals een verjaardag, reünie, begrafenis of feestdag
    • Een plaats, zoals een huis, kerk of begraafplaats
    • Een reden waarom het geheugen is gemaakt, zoals een schoolfoto of pasfoto.
    • Een documenttype, zoals een huwelijksakte, brief, overlijdensbericht of grafsteen
    • Een verwijzing of uitleg, zoals een 'transcriptie van een journaalpost' of een 'vertaling van een brief'.

Stappen (website)

1. Log in bij FamilySeach
  2. Klik boven aan de pagina op Herinneringen.
  3. Klik op Galerij.
  4. Zoek het geheugenitem zonder titel.
  5. Klik op Geen titel.
  6. Voer de titel in.
  7. Klik weg van het titelveld om het automatisch op te slaan.

Om de titel te wijzigen:

1. Klik op de terugblik.
  2. Klik rechts van de titel van de terugblik op Bewerken.
  3. Wijzig de titel.

Stappen (mobiele app Herinneringen of Boom)

1. Tik in de Herinneringen-app op een terugblikonderdeel. Navigeer in de boom-app naar een persoonspagina en open het tabblad Herinneringen. Tik vervolgens op de terugblik.
  2. Tik op Een titel toevoegen. Als u 'Voeg een titel toe' niet ziet, tikt u in het geheugenitem en vervolgens op 'Voeg een titel toe'.
    1. Apple iOS-apparaat: voer de titel in en tik op Opslaan.
    2. Android-apparaat: tik in het veld Titel en voeg de titel toe. Tik op Opslaan.
  3. Als u de titel wilt wijzigen, tikt u erop en voert u de wijziging in. Tik op Opslaan.
  4. Tik voor verhalen op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op Bewerken of Verhaal bewerken. Tik vervolgens op de titel en voer de wijziging in. Tik op Opslaan.

Aanverwante artikelen

Hoe draai ik een foto of document in Terugblikken?
Hoe tag ik herinneringen aan mijn voorouders of familieleden in de stamboom?