Kuinka näen, mitä tiettyä henkilöä koskevia muutoksia Family Treessä on tehty?

Viimeaikaisia muutoksia -ominaisuuden avulla voit tarkastella kaikkia muutoksia, joita käyttäjät tekevät esivanhemman profiiliin Family Treessä. Voit peruuttaa muutoksen tai ottaa yhteyttä henkilöön, joka on tehnyt muutoksen.

Suosittelemme, että otat yhteyttä toiseen käyttäjään, koska – samoin kuin sinulla – hänellä on todennäköisesti läheinen suhde tähän esivanhempaan. Ehkäpä voitte yhteistyössä saada aikaan täydemmän, rikkaamman kertomuksen esivanhempanne elämästä.

Vaiheet (sivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearchiin ja napsauta sitten Family Tree.
  2. Napsauta Sukupuu.
  3. Etsi henkilö, jonka muutoksia haluat tarkastella.
  4. Napsauta henkilön nimeä. Napsauta ponnahdusikkunassa henkilön nimeä uudelleen.
  5. Napsauta Tiedot-välilehteä.
  6. Etsi oikealta Viimeaikaisia muutoksia ja napsauta Näytä kaikki.
    1. Näet tietyn sukulaisuussuhteen muutokset vierittämällä Lähisukulaiset-osion sukulaisuussuhdekohtaan ja napsauttamalla Muokkaa-kuvaketta. Vieritä ja napsauta Katso kaikki muutokset.
  7. Viimeisimmät muutokset näkyvät oletusarvoisesti ensin. Suodata tämä luettelo tietyntyyppisten tietojen perusteella napsauttamalla Suodata. Valitse haluamasi tiedot napsauttamalla niitä.
  8. Jos oikeassa reunassa näkyy Palauta, voit peruuttaa muutoksen:
    1. Napsauta Palauta.
    2. Tarkista tiedot ponnahdusikkunassa.
    3. Napsauta Palauta.
  9. Jos oikeassa reunassa näkyy sana ”Viite”, lisätietoja on saatavana:
    1. Napsauta Viite.
    2. Etsi palautusvaihtoehtoa.
  10. Ottaaksesi yhteyttä FamilySearchin käyttäjään, joka teki muutoksen, napsauta hänen profiiliaan. Sen jälkeen voit viestiä FamilySearchin viestijärjestelmän avulla.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Tree -sovellus ja etsi esivanhempi.
  2. Avaa valikko napauttamalla kolmea pistettä näytön oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Android-laitteessa avautuvassa valikossa Viimeaikaiset muutokset. Napauta Apple iOS -laitteella Lisää ja sitten Viimeaikaiset muutokset.
  4. Näet luettelon muutoksista. Jos pystyt peruuttamaan muutoksen, näet Palauta-painikkeen. Jos haluat olla yhteydessä muutoksen tehneeseen henkilöön, napsauta sen henkilön nimeä, joka on tehnyt muutoksen. Voit ottaa häneen yhteyttä, jos kyseinen henkilö on antanut yhteystietonsa. Voit myös lähettää viestin FamilySearchin kautta.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Viimeaikaisia muutoksia -ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä Family Tree Litessa. Voit käyttää ominaisuutta Family Tree -sovelluksen täydellä verkkosivustolla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lähetän viestin henkilölle, joka on antanut tietoja Family Treehen tai Muistoihin?