Miksi sukulaisuussuhteen katseluohjelmassa näkyy ”Sukulaisuussuhdetta ei löytynyt”?

Joskus kun käyttäjä yrittää katsella sukulaisuussuhteita, sukulaisuussuhteen katseluohjelma ilmoittaa: ”Ei sukua” tai ”Sukulaisuussuhdetta ei löytynyt”. Tässä on muutamia syitä, miksi näin tapahtuu, ja mahdollisia tapoja korjata tilanne:

Oikeudet täytyy ottaa käyttöön

Kun käyttäjät muodostavat yhteyden viestien välityksellä, he voivat nähdä sukulaisuussuhteensa toisiinsa. Jotta sukulaisuussuhde voidaan nähdä, kummankin käyttäjän on otettava käyttöön sukulaisuussuhteen näyttäminen. Siirry asetuksiisi ja ota käyttöön Salli sukulaisuussuhteen näyttäminen. Tämä sallii sen, että sinä ja muut käyttäjät voitte nähdä keskinäiset sukulaisuussuhteenne sekä mahdolliset yhteiset esivanhempanne. Tämä lupa ei vaikuta sukulaisuussuhteen näyttämiseen sinun ja sukupuussasi olevien henkilöiden välillä.

Sukupuusi tarvitsee lisää tietoja

Ellet ole vielä lisännyt sukuasi sukupuuhun, emme löydä sukulaisia. Sinun on aloitettava sukupuu, jotta Family Treessä olisi sinusta tietoja, joita voi hakea.

Jos sukupuusi on aloitettu, sinun pitää ehkä lisätä vielä muutama sukupolvi, jotta sukulaisuussuhteesi muihin voidaan löytää. Yritä johtaa yksi sukulinjoistasi (toisen vanhempasi esivanhemmat) muutama sukupolvi taaksepäin. Tämä avaa lisää mahdollisuuksia sukulaisuussuhteisiin muiden käyttäjien kanssa.

Sukupuita ei ole riittävästi

Siltä maailman alueelta, josta sinä olet, ei ehkä ole toimitettu riittävästi sukupuita. Tämän vuoksi Family Treen on vaikea löytää yhteyttä. Voit auttaa kannustamalla muita, joilla on samanlainen tausta, kirjoittamaan tietonsa Family Treehen samalla kun jatkat työskentelyä omalta osaltasi.

Teillä ei ole yhteistä esivanhempaa 15 sukupolven sisällä

Sukulaisuussuhteen katseluohjelma hakee korkeintaan 15 esivanhempien sukupolvea ja korkeintaan 15 sukupolvea heidän jälkeläisiään. Teillä saattaa olla yhteinen sukulainen yli 15 sukupolven päässä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka tarkastelen sukulaisuussuhdettani johonkin henkilöön Family Treessä?
Sukulaisuussuhteen näyttäminen: Kuinka otan käyttöön tai poistan käytöstä vaihtoehdon, joka sallii sukulaissuhteen näyttämisen muihin käyttäjiin?
Kuinka tarkastelen sukulaisuussuhdettani johonkin henkilöön Muistoissa?