Kuinka muutan tilan elävästä kuolleeksi Family Treessä?

Jos lisäsit Family Treehen elossa olevan henkilön, joka on sittemmin kuollut, voit etsiä henkilön ja antaa hänen kuolintietonsa, jotta muut Family Treen käyttäjät voivat katsella hänen tietuettaan.

Vinkki: Jos et onnistu löytämään lisäämääsi elävää henkilöä Family Treestä, löydät hänet yksityisten henkilöiden luettelostasi.

Vaiheet (sivusto)

1. Etsi henkilö Family Treessä seuraavasti:
    • Siirry sukupuussa etsittävän henkilön kohdalle.
    • Avaa yksityisten henkilöiden luettelo. Napsauta Antamani tiedot ja napsauta sitten Yksityiset henkilöt. Syötä Haku-kenttään henkilön nimi.
  2. Napsauta henkilön nimeä.
  3. Napsauta Henkilö.
  4. Napsauta Keskeiset tiedot -osuudessa sanan ”Elävä” oikealla puolella olevaa kohtaa Muokkaa.
  5. Napsauta sanan kuollut vieressä olevaa ympyrää.
  6. Kirjoita kuolinaika ja -paikka sekä perustelu, miksi tämä tieto on oikein.
  7. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Etsi henkilö Family Treessä seuraavasti:
    • Siirry sukupuussa etsittävän henkilön kohdalle.
    • Avaa yksityisten henkilöiden luettelo. Napauta e . Napauta Antamani tiedot ja sitten Yksityisiä henkilöitä. Vieritä hieman alaspäin ja kirjoita henkilön nimi Haku-kenttään. Kolme viivaa ovat eri paikassa sovelluksen Apple iOS- ja Android-versioissa.
      • Apple iOS: oikeassa alakulmassa.
      • Android: vasemmassa yläkulmassa.
  2. Napauta henkilön nimeä.
  3. Napauta Keskeiset tiedot -osuudessa kohtaa Kuolema.
    • Apple iOS: Napauta suorakulmiota, jossa lukee kuollut.
    • Android: Napauta sanan kuollut vieressä olevaa ympyrää.
  4. Kirjoita kuolinaika ja -paikka sekä perustelu, miksi tämä tieto on oikein.
  5. Napauta Tallenna.

Vaiheet (Family Tree Lite)

1. Siirry Family Tree Litessa (lite.fs.org) Family Treen henkilösivulle.
    2. Keskeiset tiedot -osuudessa sanan ”Kuolema” alla napsauta kohtaa Lisää.
    3. Napsauta sanan kuollut vieressä olevaa ympyrää.
    4. Kirjoita kuolinaika ja -paikka sekä perustelu, miksi tämä tieto on oikein.
    5. Napsauta Tallenna.

Tulokset

• Edesmenneellä henkilöllä on yksi tietue Family Treessä.
    • Kaikki henkilöä koskevat muistot ja lähteet ovat näkyvissä, lukuun ottamatta muistoja, jotka merkitset yksityisiksi.
    • Henkilön tietue muuttuu julkiseksi. Nyt tietueen löytämiseksi voidaan käyttää hakutoimintoa.
    • Voit yhdistää tietueen muihin tietueisiin, joita Family Treessä on tästä henkilöstä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka kirjoitan päivämäärät ja paikannimet Family Treehen?
    En tiedä tarkkaa päivämäärää lisättäväksi Family Treehen
    Kuinka yhdistän mahdollisia päällekkäistietueita Family Treessä?