Kuinka muokkaan muotokuvaa Family Treessä?

Kun Family Treessä olevalla henkilöllä on jo muotokuva, voit tehdä siitä suuremman ja näyttää valokuvan eri osan. Kaikki käyttäjät näkevät tekemäsi muutokset.

Vaiheet (verkkosivusto)

Voit muokata muotokuvia FamilySearch.org Family Tree -osiosta.

1. Ota henkilösivu esille FamilySearch.org verkkosivuston Family Treessä.
  2. Napsauta nykyistä muotokuvaa.
  3. Napsauta Valokuva-välilehteä.
  4. Napsauta valokuvaa.
    1. Vedä valokuva muotokuvaosan uudelleensijoittamiseksi.
    2. Säädä kokoa ja suuntaa näytön oikeassa yläkulmassa olevilla painikkeilla.
  5. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (Family Tree -mobiilisovellus)

Voit muokata pystykuvia Family Treen mobiilisovelluksella.

1. Näytä henkilösivu Family Treen mobiilisovelluksessa.
  2. Napauta nykyistä muotokuvaa.
  3. Napauta kynäkuvaketta. Jos et näe kynäkuvaketta, napauta muotokuvaa. Kuvake näkyy oikealla.
  4. Napauta Muokkaa muotokuvaa.
  5. Muuta muotokuvaa:
    • Säädä tunnisteen kokoa vihreällä pisteellä.
    • Vedä tunnistetta, kunnes se peittää valokuvan osan, jota haluat käyttää.
  6. Napauta Tallenna.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Family Tree Lite ei käytä muotokuvia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lisään tai muutan pystykuvakuvan Family Treessä?
Kuinka poistan pystykuvakuvan Family Treestä?
Mitä tapahtuu henkilökuville Family Treessä yhdistämisen jälkeen?