Miten järjestän ja merkitsen selitteellä esi-isät Family Treen Seurattavat-listassa?

Selitteet auttavat sinua muistamaan, miksi olet lisännyt henkilön Family Treestä Seurattavat-listaan Selitteiden lisäämisen jälkeen voit suodattaa Seurattavat-listaa tietyn ihmisryhmän tutkimusta tai tarkastelua varten. Voit käyttää yhtä useista ennalta määritellyistä selitteistä tai luoda mukautetun selitteen omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Selitteiden lisääminen (verkkosivusto)

1. Kirjaudu FamilySearchiin ja valitse Family Tree.
  2. Valitse Seurattavat.
  3. Jos Seurattavat-listallasi ei näy seuraamiasi henkilöitä, valitse Vaihtoehdot ja muuta suodatusta ja lajittelua.
  4. Klikkaa henkilöuettelon yläpuolella oikealla kohtaa Seuraamani henkilöt.
  5. Klikkaa nimen oikealla puolella kohtaa Lisää selite.
  6. Klikkaa luettelossa olevaa selitettä.
    1. Jos et näe selitettä, jota haluat käyttää, napsauta Luo uusi selite. Voit luoda enintään 10 selitettä. Omat selitteesi ovat yksityisiä – muut eivät näe niitä.
    2. Kirjoita selitteelle otsikko. Selitteessä voi olla enintään 20 merkkiä. Kaikki merkit ovat sallittuja, mukaan lukien emojit.
    3. Klikkaa Luo selite.

Lajittelu selitteiden mukaan (verkkosivusto)

1. Klikkaa luettelon yläosassa kohtaa Vaihtoehdot. Vaihtoehdot avautuvat oikealla olevaan paneeliin.
  2. Valitse Selitteen Lajitteluperuste -osiosta haluamasi selite.

Selitteen poistaminen (verkkosivusto)

1. Klikkaa selitettä Seurattavat luettelossa olevan henkilön nimen alta.
  2. Klikkaa Poista.
  3. Jos olet varma poistosta, valitse Poista.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Jos haluat käyttää Seurattavat-listan selitteitä, käy FamilySearchin verkkosivustolla.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Jos haluat käyttää Seurattavat-listan selitteitä, käy FamilySearchin verkkosivustolla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka seuraan tai en seuraa henkilöä Family Treessä?
Voinko seurata eläviä henkilöitä Family Treessä?
Kuinka tarkastelen kaikkia seuraamiani henkilöitä Family Treessä?

moduleTitle