Kuinka lisään muistiinpanoja henkilölle Family Treessä?

Family Treen Muistiinpanot-työkalun avulla voit kirjata tietoja, jotka eivät sovi henkilösivun vakiokenttiin. Lisää muistiinpanoja, joissa kerrot esivanhemmistasi, oivalluksista, varoituksista ja tutkimusmuistiinpanoista. Käytä hälytysmuistiinpanoja kehottaaksesi muita käyttäjiä lukemaan muistiinpanot ennen tietojen muuttamista sukupuussa.

Muistiinpanot ovat julkisia. Muut käyttäjät voivat katsella, muokata, poistaa ja palauttaa muistiinpanojasi.

• Varoitusviestissä voi olla korkeintaan 3 000 merkkiä.
  • Tavallisessa viestissä voi olla korkeintaan 10 752 merkkiä.
  • Henkilöllä voi olla 50 muistiinpanoa, joista toinen on varoitusviesti.

Vihje: Lyhyitä muistiinpanoja luetaan todennäköisemmin kuin pitkiä muistiinpanoja.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Aloita sukupuusta ja napsauta sen esivanhemman nimeä , jonka aikakirjaa työstät.
  2. Napsauta esiin tulevissa tiedoissa henkilön nimeä uudelleen.
  3. Napsauta välilehteä Tee yhteistyötä .
  4. Lisää huomautus:
    1. Napsauta Muistiinpanot-ruudun yläreunassa kohtaa + Lisää huomautus.
    2. Kirjoita otsikko ja muistiinpano.
    3. Jos muistiinpano sisältää tietoja, jotka haluat muiden lukevan ennen muokkaamista tai yhdistämistä, osoita Varoitusmuistiinpano-valintaruutua.
    4. Napsauta Tallenna.
  5. Muokkaa olemassa olevaa muistiinpanoa noudattamalla seuraavia vaiheita:
    1. Etsi muistiinpano, jota haluat muokata.
    2. Napsauta Muokkaa-kuvaketta .
    3. Tee muokkauksesi.
    4. Napsauta Tallenna.
  6. Poista muistiinpano:
    1. Etsi muistiinpano, jonka haluat poistaa.
    2. Napsauta Muokkaa-kuvaketta .
    3. Napsauta Poista muistiinpano.
    4. Anna syy muistiinpanon poistamiseen.
    5. Napsauta Poista.
  7. Palauta muistiinpano:
    1. Vieritä Tiedot-välilehdellä Viimeisimmät muutokset -valikon alaosaan ja napsauta Näytä kaikki.
    2. Etsi muistiinpanoa koskevia muutoksia luettelosta.
    3. Napsauta lisää tai muuta muistiinpanoa -toiminnossa kohtaa Palauta .
    4. Napsauta Palauta.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Siirry Family Treen mobiilisovelluksessa henkilön henkilösivulle.
  2. Jos keskeiset tiedot ja muut tiedot -kentät eivät näy, napauta Tiedot.
  3. Napauta +.
  4. Napauta Huomautus.
  5. Kirjoita muistiinpanosi otsikko sekä itse muistiinpano.
  6. Napauta näytön oikeassa yläkulmassa kohtaa Tallenna.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Et voi käyttää muistiinpanoja Family Tree Litessa. Käytä sen sijaan Family Treetä koko FamilySearchin verkkosivustolla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mitä Family Treen henkilösivulla on?
Miten siirrän sukupuussa tietoja elämänhistoriasta muistiinpanoihin?
Miten siirrän sukupuussa tietoja elämänhistoriasta muistiinpanoihin?