Kuinka kirjoitan vieraskielisen nimen Family Treehen?

Kun lisäät nimen Family Treehen tai muokkaat sitä, voit vaihtaa kieliasetuksia. Oikealla kielellä voit kirjoittaa nimen oikeassa järjestyksessä oikeilla kirjainmerkeillä.

Kun käytät muuta kuin latinalaista kirjaimistoa, järjestelmä lisää automaattisesti latinalaiset kirjaimet erillisiin kenttiin. Latinalaiset kirjaimet parantavat tulevien hakujen tarkkuutta ja auttavat meitä tunnistamaan päällekkäisyyksiä.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu FamilySearchiin ja napsauta Family Tree. Napsauta sitten Sukupuu.
  2. Etsi henkilö, jonka nimen haluat muuttaa.
  3. Napsauta henkilön nimeä. Napsauta ponnahdusikkunassa henkilön nimeä uudelleen.
  4. Napsauta Tiedot-välilehteä.
  5. Napsauta Keskeiset tiedot -kohdassa nimen oikealla puolella olevaa Muokkaa-kuvaketta
  6. Anna nimi ensimmäisen kerran vierittämällä kohtaan Lähisukulaiset. Napsauta Lisää puoliso tai Lisää lapsi
  7. Napsauta nykyisen nimen yläpuolella Kielimalli-ruudussa olevaa nuolipainiketta. Ruudussa on joko kielen nimi tai sana ”Muu”.
  8. Valitse haluamasi kieli napsauttamalla sitä.
  9. Kirjoita nimi.
  10. Kirjoita, mistä tiedät, että nimi on oikein.
  11. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Family Tree -sovelluksen henkilösivulla napauta Tiedot-välilehteä.
  2. Napauta Keskeiset tiedot -osuudessa henkilön nimeä. Napauta sen jälkeen Muokkaa.
    1. Kirjoittaessasi nimen ensimmäistä kertaa napauta Puolisot- tai Vanhemmat-välilehteä. Napauta sitten Lisää puoliso, Lisää lapsi, Lisää sisarus tai Lisää vanhempi
  3. Napauta tumman palkin alla olevaa kielen nimeä tai sanaa Muu
  4. Napauta haluamaasi kieltä ja napauta sitten Jatka.
  5. Kirjoita nimi.
  6. Kirjoita, mistä tiedät, että nimi on oikein, ja napauta Tallenna

Vaiheet (Family Tree Lite)

1. Family Tree Liten henkilösivulla ”Keskeiset tiedot” -osuudessa napauta henkilön nimeä.
  2. Napauta Muokkaa-kuvaketta
  3. Nimikenttien yläpuolella näkyy valittu kieli tai sana ”Muu”. Napauta sitä ja valitse sitten haluamasi kieli napauttamalla.
  4. Kirjoita nimi. Kirjoita, mistä tiedät, että nimi on oikein.
  5. Napauta Tallenna

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Nimien kieliasetukset Family Treessä
Kuinka minun tulee kirjoittaa nimet Family Treessä?