Kuinka jaan löytämäni muistot perheen ja ystävien kanssa?

Kun kirjaudut FamilySearchiin, voit jakaa jonkin muiston sosiaalisessa mediassa, lähettää sen sähköpostitse tai antaa URL-linkin. Voit myös jakaa linkin albumiin. Kuka tahansa, joka saa jaetun muiston, voi lähettää tiedot eteenpäin ja jakaa ne muille. Jos sinulla on linkki, sinun ei tarvitse kirjautua FamilySearchiin voidaksesi jakaa linkin.

Et voi lisätä jaettuja albumeja muistoihisi.

Vaiheet (verkkosivusto)

FAMILY TREESTÄ

1. Kirjaudu FamilySearchiin
  2. Näytä FamilySearch.org-verkkosivuston sukupuussa sen henkilön henkilösivu, jonka muiston haluat jakaa.
  3. Napsauta Muistot
  4. Napsauta muistoa, jonka haluat jakaa.
  5. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta .
  6. Napsauta, kuinka haluat jakaa muiston: Facebook, Messenger, Twitter, WhatsApp, Line, Email, Kopioi Linkki tai Lataa
    1. Kopioi URL-osoite napsauttamalla Kopioi linkki. Voit sen jälkeen liittää URL-osoitteen sähköpostiviestiin.
    2. Lähetä URL-osoite sähköpostitse napsauttamalla Sähköposti. Sähköpostisi avautuu tai näet luettelon sähköpostisovelluksista, joista voit valita. Kun sähköposti avautuu, siinä on URL-osoite valmiina. Lisää oma viestisi ja lähetä se. Tietokoneasetuksistasi riippuen uusi selainikkuna voi avautua. Siinä tapauksessa käytä kopiointivaihtoehtoa.

Muistoista

1. Kirjaudu FamilySearchiin
  2. Napsauta valikkorivillä näytön yläreunassa kohtaa Muistot.
  3. Napsauta avattavassa valikossa Galleria
  4. Napsauta albumia tai muistoa, jonka haluat jakaa.
  5. Napsauta Jaa
  6. Napsauta tapaa, jolla haluat jakaa muiston:Facebook, Twitter, Pinterest, sähköposti tai kopioi linkki.
    1. Kopioi URL-osoite napsauttamalla Kopioi. Voit sen jälkeen liittää URL-osoitteen sähköpostiviestiin.
    2. Lähetä URL-osoite sähköpostitse napsauttamalla verkko-osoitteen yläpuolella kohtaa Sähköposti. Sähköpostisi avautuu tai näet luettelon sähköpostisovelluksista, joista voit valita. Kun sähköposti avautuu, siinä on URL-osoite valmiina. Lisää oma viestisi ja lähetä se. Tietokoneasetuksistasi riippuen uusi selainikkuna voi avautua. Siinä tapauksessa käytä kopiointivaihtoehtoa.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Voit jakaa muistoja sekä Family Tree että Muistot -mobiilisovelluksesta. Käytä verkkosivustoa jakaaksesi kokonaisia albumeja.

Family Tree -mobiilisovellus

1. Siirry Family Treen mobiilisovelluksessa henkilön Muistot-välilehdelle.
  2. Napauta muiston kohtaa, jonka haluat jakaa.
    • Android: Napauta 3 pisteen kuvaketta ja napauta sitten Jaa.
    • Apple iOS: Jos et näe kuvakkeita, napauta muiston kohtaa. Napauta sitten vasemmassa alakulmassa ruutukuvaketta. Kertomuksissa ja äänitiedostoissa neliökuvake on vasemmassa yläkulmassa.
  3. Jakamisvaihtoehdot vaihtelevat laitteittain.

Muistot-mobiilisovellus

1. Muistot-mobiilisovelluksessa napauta muistoa, jonka haluat jakaa.
    • Apple iOS: Napauta kohdetta toisen kerran, niin saat alapalkin näkyviin. Napauta sitten näytön vasemmassa alareunassa olevaa neliökuvaketta .
    • Napauta 3 pisteen kuvaketta ja napauta sitten Jaa.
  2. Jakamisvaihtoehdot vaihtelevat laitteittain.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Family Tree Litessa ei ole Muistot-ominaisuutta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lataan muistoja FamilySearchiin?
Mitä sääntöjä sovelletaan muistojen lataamiseen FamilySearch.org-sivustolle?