Kuinka annan hallintaoikeudet sukuryhmässä?

Sukuryhmässä voi olla korkeintaan kolme ylläpitäjää. Henkilö, joka luo ryhmän, on automaattisesti sen ensimmäinen ylläpitäjä. Ylläpitäjät antavat hallintaoikeudet muille ryhmän jäsenille.

Ryhmän ylläpitäjät voivat tehdä seuraavaa:

• Kutsu ja hyväksy uusia ryhmän jäseniä.
  • Muuta ryhmän nimi ja kuvaus.
  • Lisää ryhmän säännöt ja muokkaa niitä.
  • Poista ryhmän jäsenet.
  • Anna tai poista hallintaoikeudet muilta käyttäjiltä.
  • Anna ryhmän tehdä yhteistyötä historiallisten asiakirjojen tarkistusprojekteissa.

Ylimääräisen järjestelmänvalvojan käyttäminen mahdollistaa varmuuskopioinnin tarpeen mukaan.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch.org -sivustolla nimeäsi.
  2. Valitse Sukuryhmät.
  3. Napsauta sukuryhmää.
  4. Napsauta kolmea pystysuoraa pistettä: .
  5. Napsauta Nimeä ylläpitäjä .
  6. Klikkaa kunkin ylläpitäjäksi haluamasi henkilön nimen vieressä olevaa valintaruutua.
  7. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Voit määrittää ylimääräisen järjestelmänvalvojan ryhmään, jonka järjestelmänvalvoja olet. Ryhmässä voi olla enintään 3 järjestelmänvalvojaa.

1. Napauta Family Tree -mobiilisovelluksessa 3 rivin kuvaketta – oikeassa alakulmassa Apple iOS:ssä; vasemmassa yläkulmassa Androidissa.
  2. Napauta Sukuryhmät.
  3. Etsi ryhmä, johon haluat lisätä järjestelmänvalvojan. Napauta Näytä ryhmä.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa 3 pistettä.
  5. Napauta Nimeä ylläpitäjä.
  6. Napauta kuplaa kunkin järjestelmänvalvojaksi haluamasi henkilön vieressä.
  7. Napauta Tallenna.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka kutsun ihmisiä liittymään johonkin sukuryhmään?
Kuinka muokkaan ryhmän nimeä, valokuvaa tai kuvausta?
Kuinka poistan jonkun sukuryhmästä?